Έλενα Τσαγκρινού: «Πιστεύω πως έκανα σωστές επιλογές»
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: «Πιστεύω πως έκανα σωστές επιλογές»

Η Έλενα Τσαγκρινού ξεκινά σόλο καριέρα μετά τους Otherview και μιλά για όλα στο People

Η πρώτη φορά που την είδαμε ήταν το 2009, όταν διαγωνίστηκε στο talent show του ΑΝΤ1 Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο. Τότε ήταν 14 χρόνων. Πώς δήλωσε συμμετοχή;

«Με παρότρυνε η οικογένειά μου. Τότε θεωρούσα την υποστήριξη των γονιών μου φυσιολογική, τώρα συνειδητοποιώ πόσο σημαντική ήταν και είναι. Ποτέ δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν ή να με φρενάρουν στα όνειρά μου. Είδα τη διαφήμιση στην τηλεόραση και δήλωσα συμμετοχή»

Πώς θυμάσαι την εμπειρία της Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο;
«Από μικρή είχα την τάση να ρισκάρω. Πήγα ενώ ήξερα ότι δεν ήμουν καλά προετοιμασμένη και αυτό μου δημιούργησε υπερβολικό άγχος. Τώρα που το βλέπω από απόσταση, σκέφτομαι πως αν είχα μελετήσει καλύτερα θα προχωρούσα περισσότερο, αν και έφτασα στον ημιτελικό. Δεν το μετάνιωσα. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν»

Από τα 14 που πήγε στο Ελλάδα, Έχεις Ταλέντο μέχρι τα 19 και τους OtherView τι έκανε στη ζωή της;
«Τα καλοκαίρια δούλευα στην επιχείρηση με υφάσματα του πατέρα μου στην Κυψέλη. Έκανα τα πάντα εκεί. Από ταμείο μέχρι καθάρισμα. Ήθελα να τον βοηθήσω, γιατί αυτή η επιχείρηση ήταν που μας ζούσε. Τότε είδα και πιο καθαρά ότι αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να τραγουδάω. Δεν το άφησα στην τύχη του. Βρισκόμουν σε παρέες που είχαν πρόσβαση στο χώρο. Ακόμα και η γνωριμία μου με τους OtherView έγινε κάπως έτσι, υπήρξαν δηλαδή τα άτομα που με παρότρυναν να πάρω μέρος στο διαγωνισμό. Πιστεύω πως έκανα σωστές επιλογές», λέει η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved