Μαρία Βοσκοπούλου: «Προτιμώ να εκφράζεται το τραγούδι μέσα από την υποκριτική»
Showbiz

Μαρία Βοσκοπούλου: «Προτιμώ να εκφράζεται το τραγούδι μέσα από την υποκριτική»

Όσες φορές την έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός, η μελαχρινή έφηβη συνοδεύεται από την καλλονή μητέρα της, την πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.

Η σχέση τους είναι πολύ στενή και είναι επόμενο να έχει βοηθήσει με τις συμβουλές της την κόρη της, για να οικοδομηθεί μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στην υποκριτική.

Η Μαρία Βοσκοπούλου δεν διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Ντύνεται casual, βγαίνει πάντοτε εντός των αυστηρών ορίων που έχουν θέσει οι γονείς της, της αρέσει η μουσική και φυσικά ο κινηματογράφος.

«Έχω δει πολλές ελληνικές και ξένες ταινίες. Θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιους, αφού είναι πολλοί εκείνοι που έχουν ταλέντο», λέει. Ποιο είναι το αγαπημένο της από όσα έχει ερμηνεύσει ο μπαμπάς της; «“Το λουλουδάκι μου”» απαντάει εκείνη και διευκρινίζει πως ο πατέρας της «μου το είχε αφιερώσει όταν ήμουν μικρή. Γενικά, έχει πει τόσο πολλά τραγούδια που κάθε φορά ξεχωρίζω και άλλο, το οποίο ταιριάζει στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεται η ζωή μου», λέει στο People και καταλήγει: «Όλα μπορούν να συμβούν…» απαντά εκείνη, «αλλά προτιμώ να εκφράζεται το τραγούδι μέσα από την υποκριτική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved