Κορινθίου:«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο.Ο Γιάννης πήγε εθελοντής στη Ραφήνα.Είναι χάλια»
Showbiz

Κορινθίου:«Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο.Ο Γιάννης πήγε εθελοντής στη Ραφήνα.Είναι χάλια»

Η Μαρία Κορινθίου μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr τόνισε πως προσπαθεί να βοηθήσει με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη τους πληγέντες από τη φωτιά στην Αττική.

Το ζευγάρι με ανάρτηση του στο instagram, μας ενημέρωσε πως μπορεί να φιλοξενήσει δύο οικογένειες μαζί με τα ζωάκια του στο εξοχικό του στην Ανάβυσσο.
Η ηθοποιός ανέφερε στο gossip-tv.gr: «Ό,τι μπορεί ο καθένας, όπως μπορεί, να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο. Έτσι κι εγώ με τον Γιάννη επειδή η Ανάβυσσος είναι πολύ κοντά και έχουμε τη δυνατότητα, είπαμε να φιλοξενήσουμε κάποια άτομα».

Και συνέχισε: «Κρατάω στενή επαφή με τον κόσμο, μου στέλνουν διάφορα, τα κοιτάμε... Όπως μπορούμε και ότι μπορούμε καλό είναι. Εγώ αισθάνθηκα με τον Γιάννη ότι μπορούμε έτσι να βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο και έτσι πράξαμε. Έχει βγει κι ένα application που μπορείς να φιλοξενήσεις κόσμο, συμπληρώνοντας μια φόρμα. Το ανέβασα και αυτό στο Instagram και γενικά ανεβάζω ότι μπορώ για να το δει ο κόσμος. Από ένα απλό repost ή έμπρακτα. Να φανταστείς ο Γιάννης πήγε μέχρι εκεί, εθελοντής. Ήταν στη Ραφήνα. Ήταν σε χάλια κατάσταση. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «Μαρία δεν μπορώ» ψυχολογικά εννοούσε»».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved