Βασάλος-Βαλαβάνη: Ανέβαλαν τη συγκατοίκηση για το Φθινόπωρο!
Showbiz

Βασάλος-Βαλαβάνη: Ανέβαλαν τη συγκατοίκηση για το Φθινόπωρο!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνουν το πιο ερωτικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις... ανοιχτές υποθέσεις τους. Ποιες είναι αυτές;

Τα σχέδιά τους να βρουν το σπίτι των ονείρων τους και να μετακομίσουν. Τόσο η όμορφη αθλητικογράφος όσο και ο γοητευτικός personal trainer και παρουσιαστής, παρότι βρίσκονταν σε αυτή τη διαδικασία εδώ και καιρό, έδειξαν απροθυμία να συνεχίσουν την αναζήτηση και αποφάσισαν να δώσουν λίγο χρόνο στους εαυτούς τους για να χαλαρώσουν και να ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή το φθινόπωρο.

«Η ανάγκη και των δύο είναι να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι και γι’ αυτό σταμάτησαν κάθε προσπάθεια αναζήτησης σπιτιού», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Την απόφασή τους αυτή την έκαναν πράξη, αφήνοντας τα πάντα στην άκρη για να ξεκουραστούν. Μετά από μια σύντομη απόδρασή τους στο Πήλιο με φίλους, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Τήνο και με αφορμή τον γάμο του καλού τους φίλου Γιώργου Χρανιώτη, με τον οποίο γνωρίζονται από την εποχή του «Survivor», με τη Γεωργία Αβασκαντήρα, είπαν να συνδυάσουν αυτό το ταξίδι με μίνι διακοπές.

Εκεί, τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες ημέρες και νύχτες με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού και δροσίζονταν με βουτιές στην πισίνα του, ενώ συχνά ακολουθούσαν την υπόλοιπη παρέα για extreme sports στις γύρω παραλίες. Λίγες ημέρες αργότερα, αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις και βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη να περιηγούνται στο Πέραν, στους δρόμους γύρω από τον Πύργο του Γαλατά και να επισκέπτονται την Αγία Σοφία, μαγεμένοι από τη διαχρονική ομορφιά της.

Η συνέχεια του καλοκαιριού και των διακοπών τους είναι άγνωστη, καθώς ακόμα δεν έχουν καταστρώσει κάποιο σχέδιο... Ομως έχουν υποσχεθεί και οι δύο στους εαυτούς τους πως θα αφιερώσουν τις επόμενες εβδομάδες στην προσωπική τους ξεκούραση αλλά και στον έρωτά τους, που ήδη μετράει σχεδόν έναν χρόνο και δείχνει να έχει πολύ μέλλον. Οσο για τη διαμονή τους στην Αθήνα, προς το παρόν ζουν στο όμορφο διαμέρισμα της Ευρυδίκης, ενώ προτεραιότητά τους μετά το καλοκαίρι είναι να αναζητήσουν το νέο τους σπίτι στην περιοχή του Νέου Φαλήρου, που τους αρέσει πολύ.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved