Σάσα Σταμάτη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα της πλημμύρας στην Μάνδρα»
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα της πλημμύρας στην Μάνδρα»

Η Σάσα Σταμάτη μένει στην Μάνδρα και δεν σκέφτεται να φύγει για να μείνει σε κάποια κεντρική περιοχή της Αθήνας. 

Η παρουσιάστρια δεν αλλάζει την γειτονιά που μεγάλωσε και εξηγεί το γιατί.

Αυτή τη σεζόν, πέρα από τα ευχάριστα επαγγελματικά νέα, π πόλη σου, η Μάνδρα, δοκιμάστηκε. Χάθηκαν 23 άνθρωποι στις πλημμύρες τον περασμένο Νοέμβριο.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη, την ημέρα. Ο αδελφός μου, ο Παναγιώτης, που είναι οδηγός νταλίκας, έφυγε από το σπίτι στις 5.00 το πρωί. Μας πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο και είπε «μαμά, η Σάσα να μη φύγει από το σπίτι». Είχε ενημερωθεί ότι κατεβαίνει ένα ποτάμι. Είπα στη μητέρα μου ότι ήταν υπερβολικός, αλλά όταν άνοιξα το κινητό μου είδα πως με είχε πάρει τηλέφωνο όλη η ελληνική τηλεόραση. Βγήκα από το σπίτι μου μαζί με τη μητέρα μου και ήταν όλα κατεστραμμένα. Είχαν χαθεί άνθρωποι, σπίτια, αυτοκίνητα, τα πάντα. Αν γινόταν μία ώρα αργότερα, όταν θα πήγαιναν τα παιδιά στο σχολείο, θα μιλούσαμε για εκατοντάδες θύματα»

Μπήκες λοιπόν, στη διαδικασία να βοηθήσεις την πόλη με τις γνωριμίες σου;

«Ναι, αλλά έτσι κι αλλιώς ενεργοποιήθηκε όλη η Ελλάδα. 'Οταν θέλουμε κάτι οι 'Ελληνες, το κάνουμε. Ήρθαν από κάθε γωνιά της χώρας άνθρωποι για να φέρουν τα παιχνίδια και τα ρούχα των παιδιών τους, τις κουβέρτες τους. Άνθρωποι που δεν είχαν οικονομική ευχέρεια, αλλά ήθελαν να βοηθήσουν γιατί ήξεραν πώς είναι να χάνεις τα πάντα. Ήταν σαν να έχουμε πόλεμο. Δεν είχαμε νερό, δεν είχαμε ρεύμα για αρκετό καιρό»

Είχες σκεφτεί ποτέ να φύγεις από τη Μάνδρα;

«Όχι, γιατί μου αρέσει πολύ η αίσθηση της γειτονιάς. Δεν μπορώ αυτό το απρόσωπο που έχει η μεγάλη πόλη, που μπορεί να μένεις στον τρίτο όροφο και να μην ξέρεις ποιος μένει στον πέμπτο»

Οπότε σκέφτεσαι να φύγεις από το πατρικό σου όταν με το καλό παντρευτείς και δημιουργήσεις το δικό σου σπίτι;

«Κάπως έτσι το έχω φανταστεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα φέρει η ζωή. Επειδή δουλεύω πολλές ώρες, με βολεύει που με περιποιείται η μαμά μου, που έχω το φαγητό μου έτοιμο. Επειδή αντιμετωπίζουμε και κάποια προβλήματα υγείας στο σπίτι, θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου» είπε στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved