Σάσα Σταμάτη: «Είμαι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη»
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: «Είμαι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη»

Η Σάσα Σταμάτη είναι μια δυναμική γυναίκα όσον αφορά στα επαγγελματικά της, αλλά στα προσωπικά της είναι το εντελώς αντίθετο. 

Η παρουσιάστρια θέλει έναν άντρα δίπλα της που να την κάνει να τον ερωτευτεί πολύ.

Σε φλερτάρουν;

«Ντεμί σεζόν»

Σου αρέσει όταν κάποιος σε διεκδικεί με έξυπνο τρόπο;

«Είναι ωραίο να σου τονώνει κάποιος τη γυναικεία σου πλευρά, Για μένα άλλωστε, οποιαδήποτε επαγγελματική επιτυχία και να κάνεις, η προσωπική ευτυχία είναι πάντα πιο σημαντική»

Πάντα το λες αυτό αλλά δεν σε βλέπω να δίνεις ιδιαίτερο χώρα Αναρωτιέμαι μήπως το λες επειδή σου φαίνεται σωστό και όχι γιατί το θέλεις πραγματικά.

«Όχι. Βλέπω τις κολλητές μου, που είναι όλες παντρεμένες, με οικογένεια. Αυτές είναι για μένα τα υγιή πρότυπα. Στην περίπτωση μου πιστεύω ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Οτιδήποτε μου συμβαίνει γίνεται με χρονοκαθυστέρηση. Βέβαια, όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ, μας συμβαίνει. Μέχρι στιγμής έχω δώσει έμφαση στη δουλειά. Αυτό είναι αλήθεια»

Μήπως έχει να κάνει με ανασφάλεια; Ήσουν ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει σε μια μέση οικογένεια, οπότε μήπως ήθελες να σταθείς πρώτα στα πόδια σου και να μην έχεις ανάγκη κανέναν;

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το «να μην έχω ανάγκη κανέναν». Τους έχουμε ανάγκη όλους. Δεν είμαι η γυναίκα που θα πει στον άλλο «εγώ στηρίζομαι στα πόδια μου». Μου αρέσει ο άντρας να είναι άντρας. Είμαι παραδοσιακή σε αυτό. Το ότι είμαι δυναμική στη δουλειά μου δεν σημαίνει ότι είμαι έτσι και στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ πιο ευαίσθητη και ευάλωτη. Όταν μία γυναίκα είναι όλη μέρα στην τσίτα και είναι πολύ δυναμική, στα προσωπικά της θέλει να νιώσει γυναίκα»

Θα τα παρατούσες όλα για να κάνεις οικογένεια, αν ο άντρας σου μπορούσε να σου πει «δεν χρειάζεται να δουλεύεις»;

«Θα τα παρατούσα, όχι για να μη δουλεύω, αλλά αν ήμουν ερωτευμένη»

Σου έχει τύχει να σε προσεγγίσει κάποιος επειδή είσαι η δυναμική, ψηλή, ξανθιά της τηλεόρασης

«Όχι, δεν νομίζω. Το «ψηλή» είναι και λίγο πρόβλημα»

«Ναι. Μου αρέσουν οι πιο κοντοί» εξήγησε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved