Πριν δυο βδομάδες ανέβαζαν κοινές φωτο στο instagram και τώρα χώρισαν
Showbiz

Πριν δυο βδομάδες ανέβαζαν κοινές φωτο στο instagram και τώρα χώρισαν

Νέοι, ωραίοι και με όνειρα για την καριέα τους. 

Η σχέση τους έγινε σύντομα γνωστή παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έδιναν τροφή για σχόλια.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike δεν είναι ζευγάρι. Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, οι δυο τους ανέβαζαν φωτογραφίες στο instagram.

'Οταν έγινε γνωστός ο χωρισμός σου με τον Βασίλη, είχατε κάνει, και οι δύο δηλώσεις. Εκείνος μιλούσε για τρεις μήνες χωρισμού, ενώ εσύ ανέφερες πως είχες ήδη πέντε μήνες σχέση με τον Mike.

«Αν ρωτήσεις τον Βασίλη, θα σου επιβεβαιώσει πως απλά μπερδεύτηκε και απάντησε τρεις μήνες»

Σήμερα είσαι ακόμα ζευγάρι με τον Mike;

«Όχι, έχουμε χωρίσει. Είμαι μόνη μου. Θέλω να αφοσιωθώ στη μουσική 100% και στην προσπάθεια που κάνω, γεγονός που απαιτεί και πολύ χρόνο. Θέλω να γίνομαι καλύτερη. Δεν μπορώ να αφιερωθώ σε μια σχέση αυτή την περίοδο»

Από το υλικό που έχουμε από τότε που ήσουν 14 χρόνων βλέπουμε μια πολύ όμορφη έφηβη. Μεγαλώνοντας είχες ανασφάλειες με την εικόνα σου;

«Στο μυαλό μας όλοι έχουμε κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Τα δικά μου είναι καλλίγραμμα. Με απασχολεί η εικόνα μου. Όταν δεν νιώθω καλά, θα βαφτώ, θα με προσέξω. Επίσης, γυμνάζομαι αρκετά. Κάνω crossfit και διαλειμματική προπόνηση τέσσερις φορές την εβδομάδα μόνη μου στο σπίτι. Επιπλέον, ακολουθώ μία διατροφή με έξι μικρά γεύματα την ημέρα για να διατηρώ τη φόρμα μου»

'Εχεις σκεφτεί να κάνεις κάποια αισθητική επέμβαση;

«Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Είμαι υπέρ των αισθη0τικών επεμβάσεων, αρκεί να γίνονται με φυσικό αποτέλεσμα»

Πώς αποφάσισες να κόψεις0α μαλλιά σου;

«Το καρέ είναι φέτος τάση και εμένα μου αρέσει να είμαι μέσα στα πράγματα»

Αφιερώνεις χρόνο και χρήματα στο να είσαι up to date στη μόδα;

«Παρακολουθώ τις τάσεις, μου αρέσει να είμαι κοκέτα και να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Ωστόσο, δεν είμαι σπάταλη. Προσέχω τη διαχείριση των χρημάτων μου, γιατί πιστεύω πως αυτό θα με βοηθήσει και μελλοντικά» αποκάλυψε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved