Λιάτσος-Καρποντίνη: Οι διακοπές και η βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Λιάτσος-Καρποντίνη: Οι διακοπές και η βάφτιση του γιου τους

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη τον Ιούνιο έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Το ζευγάρι ετοιμάζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και τις περιμένει πως και πως, αφού θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες μέρες όλοι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret θα ξεκινήσουν τις αποδράσεις από την πρωτεύουσα τον Αύγουστο με πρώτο προορισμό την Χαλκιδική. Εκεί θα τους φιλοξενήσει ο Νίκος Μακρόπουλος, στενός συνεργάτης του Βασίλη αλλά και οικογενειακός φίλος. Στα σχέδια τους είναι να περάσουν και λίγες μέρες στην Νάξο, τον τόπο της παρουσιάστριας που τόσο αγαπά εκείνη αλλά και ο σύζυγός της.

Φυσικά εκεί θα βρίσκονται και αρκετοί συγγενείς της που ανυπομονούν να γνωρίσου το νέο μέλος της οικογένειας. ο καλοκαίρι τους θα κλείσει στην Άνδρο, εκτός απροόπτου, ένα επίσης αγαπημένο νησί. Τόσο η Ελένη όσο και ο Βασίλης θέλουν πολύ να περάσουν το καλοκαίρι με τα παιδιά τους και δεν τους αγχώνει καθόλου το νεογέννητο και οι «απαιτήσεις» του. Ισα ίσα θέλουν να βρεθούν οικογενειακώς μακριά από την Αθήνα, αν αλλάξουν παραστάσεις να απολαύσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις πρώτες τους όμορφες στιγμές όλοι μαζί καθώς αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο.

Τον Αύγουστο θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν και τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου αφού ο Αιμίλιος στις 19 Αυγούστου θα κλείσει τα δυο του χρόνια και πιθανότατα εκείνες τις μέρες να βρίσκονται στη Νάξο. Όσο για τα σχέδια της βάφτισης, δεν έχουν βέβαια ολοκληρωθεί ακόμα καθώς είναι νωρίς, ωστόσο το ζευγάρι έχει αποφασίσει να γίνει το καλοκαίρι του 2019 στην Αθήνα ενώ στο όνομα θα τηρήσουν τις παραδόσεις και αυτή τη φορά θα πάρει του πατέρα της Ελένης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved