Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το όνειρο που είδε και τον έκανε να γράψει βιβλίο
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το όνειρο που είδε και τον έκανε να γράψει βιβλίο

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ζιάκ, η έκλειψη». 

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ένα όνειρο στάθηκε αφορμή γι' αυτό του το εγχείρημα.

Η πρόκληση να γράψει ένα βιβλίο τριγυρνούσε καιρό στο μυαλό του και απλά το τόλμησε. Και το όνομα αυτού... «Ζιάκ, η έκλειψη».

«Ήταν μια πρόκληση και ένα ταξίδι που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ουσιαστικά, όλο αυτό το διάστημα αυτό το βιβλίο ήταν ένα μέσο μιας, θα έλεγα, δημιουργικής απελευθέρωσης και αποτύπωσης των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη ζωή. Πολλά από τα γεγονότα που θα διαβάσετε είτε είναι φανταστικά είτε έχουν συμβεί με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο», είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο Secret και συνέχισε: «Ένα όνειρο με ενέπνευσε πριν από περίπου 7 χρόνια. Είδα στον ύπνο μου μια αιθέρια γυναικεία ύπαρξη. Τη ρώτησα πώς τη λένε. Μου απάντησε "το όνομα μου είναι Ζιάκ...", με φίλησε και εξαφανίστηκε. Στην αρχή δεν μίλησα γι' αυτό, γιατί δεν ήμουν σίγουρος πώς θα ακουγόταν. Τελικά, όμως, πέρυσι πήρα το θάρρος, είχα τον κατάλληλο χρόνο και χώρο και ολοκλήρωσα το συγκεκριμένο έργο με πολλή χαρά και αισιοδοξία».

Τον τρομάζει η κριτική; «Όλων των ειδών οι κριτικές είναι δεκτές και νομίζω ότι σε κάνουν και καλύτερο, αν είναι καλοπροαίρετες. Πάντως, πιστεύω πως το βιβλίο μπορεί να εκπλήξει θετικά ακόμα και αυτούς που είναι έτοιμοι να ασκήσουν αρνητική κριτική χωρίς να το έχουν διαβάσει, γιατί έχω βάλει πολύ μεράκι, αγάπη και φαντασία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved