Καραγιάννη: «φίλε» εμπρηστή, τώρα που κάθεσαι και βλέπεις το μεγαλείο που προκάλεσες, πώς νιώθεις;»
Showbiz

Καραγιάννη: «φίλε» εμπρηστή, τώρα που κάθεσαι και βλέπεις το μεγαλείο που προκάλεσες, πώς νιώθεις;»

H ανείπωτη τραγωδία που έχει πλήξει την Αττική δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο.

Η πρώην παίκτρια του Power Of Love, Τζούλια Καραγιάννη, δημοσίευσε φωτογραφία ενός τραυματισμένου παιδιού και συγκλονίζει με το μήνυμα της.

«Μαμά, πιάσε με, βοήθησε με, καίγομαι, πονάω πολύ μαμά! Κι άπλωσε το χεράκι του το κορίτσι κι έπιασε το χέρι της μαμάς. Μόνο που το έκανε θρύψαλα μιας και το χέρι της μαμάς ήταν ήδη στάχτη και σκήνη. Και το κορίτσι κάηκε κι αυτό. Και πονούσε πολύ. «Φίλε» εμπρηστή δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ πονούσε το κορίτσι. Την ώρα που η σάρκα του έλιωνε από τη θεόρατη φλόγα εκείνο ούρλιαζε «μαμά, μαμά!» Αλλά εσύ, «φίλε» εμπρηστή, είχες κάψει και τη μάνα του. Είχες κάψει τα αδέρφια του. Είχες κάψει τον πατέρα του.

Είχες κάψει το σπιτικό του. Είχες κάψει ακόμα και τη κούκλα του. φοβήθηκες ακόμα και τη κούκλα του κοριτσιού και την έκαψες; Τί μπορούσε να σου κάνει μια κούκλα; Σε τί θα σε εμπόδιζε;
Εάν περπατήσεις στους δρόμους και τις γειτονιές θα δεις τα κατορθώματα σου, θα δεις και θα μυρίσεις τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σου. Εικόνες αποκάλυψης. ‘Ολα είναι στάχτη τώρα. Έκανες επαγγελματική δουλειά, το ομολογώ. Ελάχιστοι καταφέρνουν το κατόρθωμα σου. Να πάρουν τόσες ζωές χωρίς ούτε μια γρατζουνιά.
Θέλω όμως, «φίλε» εμπρηστή, να σε ρωτήσω ένα και μόνο πράγμα. Πες μου, τώρα που κάθεσαι και βλέπεις το μεγαλείο που προκάλεσες, πώς νιώθεις;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved