Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν είμαι εγωίστρια, απλά έχω απαιτήσεις από εμένα την ίδια»
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν είμαι εγωίστρια, απλά έχω απαιτήσεις από εμένα την ίδια»

Η Κατερίνα Δαλάκα αν και πρωταθλήτρια στα 400μ. μετ’ εμποδίων έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο survivor 2.

Όλο αυτό το διάστημα το τηλεοπτικό κοινό και οι συμπαίκτες της είχαν βγάλει τα δικά τους συμπεράσματα για το χαρακτήρα της.

Η ίδια όμως πως περιγράφει τον εαυτό της;

«Εχω πολύ μεγάλη θέληση. Οταν βάλω έναν στόχο, θα το προσπαθήσω πολύ, είτε χρειαστεί μία μέρα, είτε δέκα χρόνια». Ακόμα και όταν δεν νικάς; «Οταν ξέρω ότι ,έδωσα τα πάντα και ό,τι καλύτερο μπορούσα δεν μπορώ να απογοητευτώ από τον εαυτό μου. Με χαρακτήρισαν εγωίστρια. Δεν είμαι, απλά έχω απαιτήσεις από εμένα την ίδια».

Αν και είναι αυστηρή με τον εαυτό της, δεν ένιωσε ποτέ ότι την πίεσαν οι άλλοι. Δεν ήθελαν τίποτα περισσότερο απ' το να κάνει αυτό που "πραγματικά επιθυμεί. Πέρα από τον αθλητισμό, υπάρχει η προσωπική ζωή, η οικογένεια. Η Κατερίνα θέλει να δημιουργήσει το δικό της σπιτικό. Ισως όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. «Ονειρεύομαι να έχω μια οικογένεια όπως αυτή που μεγάλωσα γιατί πήρα πολλή αγάπη. Τώρα όμως και για τα επόμενα τέσσερα-πέντε χρόνια ο πρωταρχικός μου στόχος είναι ο αθλητισμός, οπότε δεν μπορώ να αποκτήσω οικογένεια. Μετά, όμως, μόλις τελειώσω, το θέλω πολύ» λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved