Χρήστος Λούλης: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που είπα όχι σε δουλειές στο εξωτερικό»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Δεν μετάνιωσα ποτέ που είπα όχι σε δουλειές στο εξωτερικό»

Μπορεί ο Χρήστος Λούλης να είχε αρκετές προτάσεις στο παρελθόν για δουλειές στο εξωτερικό, όμως όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, δεν το μετάνιωσε ποτέ που αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με την τέχνη του εδώ. 

Σκέφτηκες να ψαχτείς για καριέρα στο εξωτερικό κάποια στιγμή, Χρήστο;

Μικρότερος το είχα σκεφτεί. Ερχόταν όμως η μια δουλειά μετά την άλλη -ή και πολλές μαζί-, με προσκαλούσαν σπουδαίοι σκηνοθέτες με σημαντικούς ρόλους και έλεγα κάθε χρόνο «αργότερα». Δεν το μετάνιωσα όμως. «Πλούτισα» από την τέχνη μου, χωρίς να χρειαστεί να φύγω μακριά από τους δικούς μου, τους φίλους μου, τη χώρα μου. Επειτα ήρθε και η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, τα παιδιά μας... Είμαι ευτυχής με όσα απέκτησα εδώ και προχωρώ μπροστά για νέα στοιχήματα.

Και ο μαραθώνιος θα συνεχιστεί;

Ναι, δεν τελειώνει ο μαραθώνιός μου, από τον οποίο θα πάρω ανάσα μερικές μόνο ημέρες για να πάμε διακοπές. Εχω παραστάσεις με την «Ηλέκτρα» και μετά ξεκινάω πρόβες για τους «Παλιούς καιρούς» του Χάρολντ Πίντερ, που θα ανεβάσει στο Θέατρο Τέχνης ο Γιάννης Χουβαρδάς μαζί μου και οι υπέροχες Μαρία Σκουλά, Μαρία Κεχαγιόγλου. Επίσης στο μενού του χειμώνα είναι ο «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Χουβαρδάς με πρωταγωνιστή τον Μιχαήλ Μαρμαρινό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved