Πηνελόπη Πλάκα: «Για εμένα πιο σημαντικό ρόλο παίζει η φιλία και μετά ο έρωτας»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Για εμένα πιο σημαντικό ρόλο παίζει η φιλία και μετά ο έρωτας»

Φέτος επέλεξε να πάρει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας και να αφοσιωθεί μόνο στο θέατρο, ενώ, για πρώτη φορά, κάνει μεγάλη περιοδεία για τις ανάγκες της παράστασης «Άγρια Δύση».

Η Πηνελόπη Πλάκα εξομολογείται στο «Μytv» γιατί βάζει πάνω απ' όλα τη φιλία, ποιες είναι οι άμυνες της για να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Ποιο από τα θέματα ζωή, έρωτας, φιλία παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα;
«Για εμένα πιο σημαντικό ρόλο παίζει η φιλία και μετά ο έρωτας. Η φιλία είναι κάτι που σου μένει, σαν περιουσιακό στοιχείο, και ξέρεις πως ό,τι κι αν συμβεί θα σε περιμένει, ενώ ο έρωτας είναι κάτι πιο εγωιστικό»

Ποιες είναι οι δικές σου άμυνες όταν καλείσαι να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση;
«Να είμαι απόμακρη, να μη δένομαι και να μη δίνομαι απόλυτα, ώστε να μην μπορούν να εισχωρήσουν στον εσωτερικό μου κόσμο και να μην πληγωθώ. Δεν είναι απαραίτητα καλό αυτό. Επιπλέον, ένα δικό μου χαρακτηριστικό όταν τσακώνομαι είναι πως ζητάω πέντε λεπτά ηρεμία από τον συνομιλητή μου για να μην πω πράγματα που ίσως μετανιώνω. Και όπως σου είπα, δεν μου αρέσει να μετανιώνω...»

Το γέλιο τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
«Πολύ σημαντικό γιατί, αν δεν υπάρχει χιούμορ, δεν γίνεται τίποτα. Ακόμα και για να σπάει καταστάσεις. Δεν σου κρύβω ότι είναι από τα πρώτα στοιχεία που κοιτάζω σε μια προσωπική σχέση», λέει στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved