Έλλη Κοκκίνου: «Η πρώτη πτώση ήρθε μετά τη γέννα του γιου μου και είναι λογικό»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Η πρώτη πτώση ήρθε μετά τη γέννα του γιου μου και είναι λογικό»

Για τα χρήματα που έχει βγάλει από τη δουλειά της, την μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει αλλά και για το πώς διαχειρίστηκε στην αποτυχία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελλη Κοκκίνου

Φαντάζομαι θα έβγαλες και πολλά χρήματα εκείνη την εποχή. «Βέβαια, ποιος δεν έβγαζε εκείνη την εποχή χρήματα; Εδώ έπαιρναν πολλά οι μακιγιέρ, οι κομμωτές, οι στυλίστες μας. Εμείς δεν θα παίρναμε;»

Ποια ήταν η μεγαλύτερη σπατάλη που είχες κάνει; «Πηγαίναμε για ψώνια στο Λονδίνο και στο Μιλάνο. Θυμάμαι ότι είχα πάρει ένα φόρεμα για τις εμφανίσεις μου. Νομίζω ότι στοίχιζε περίπου 7.000 ευρώ. Είχα βγάλει μια σεζόν με αυτό»

Λένε πως όταν υπάρχει άνοδος, υπάρχει και πτώση. Εσύ το ένιωσες ποτέ αυτό στην καριέρα σου; «Ναι, και δεν είχα μία μόνο πτώση. Η πρώτη πτώση ήρθε μετά τη γέννα του γιου μου και είναι λογικό. Έμεινα αρκετά στο σπίτι, μετά άλλαξα εταιρεία, έκανα πολλές αλλαγές. Αργότερα ήρθε άλλη μια δύσκολη εποχή, μέχρι να ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου στο Καμπαρέ πριν από 4 χρόνια, που το γύρισα και είχα ανοδική πορεία»

Φοβήθηκες μη σε ξεχάσουν;
«Και βέβαια φοβήθηκα μη με ξεχάσουν. Αλλά πάντα πίστευα ότι θα επανέλθω. Προσπαθούσα να βρω καινούργιους συνεργάτες, έβαζα νερό στο κρασί μου σε συνεργασίες και σε χώρους γιατί απλώς έπρεπε να δουλέψω, προσπαθούσα να είμαι ψύχραιμη και τελικά άλλαξαν τα πράγματα», λέει η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved