Η συγκινητική πρωτοβουλία του Παπαργυρόπουλου για τους πληγέντες
Showbiz

Η συγκινητική πρωτοβουλία του Παπαργυρόπουλου για τους πληγέντες

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε το Μάτι και συγκλονισμένος από τα όσα αντίκρισε μετά την καταστροφική φωτιά, προχώρησε σε μια συγκινητική πρωτοβουλία.

Όπως, ο ίδιος, ενημέρωσε μέσα από το Instagram, μαζί με τους συνεργάτες του από το GreekReporter, άνοιξαν έναν λογαριασμό για τους πυρόπληκτους. Αυτή του η πρωτοβουλία, προέκυψε από τις αναρτήσεις κόσμου που κάνουν λόγο για ψεύτικους λογαριασμούς στήριξης προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

«Όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά σε μια καταστροφή τέτοιου μεγέθους, αλλά σε κάθε καταστροφή ο άνθρωπος έχει μια ελπίδα, την αλληλεγγύη. Γι’ αυτό το λόγο με τους συνεργάτες μου στο GreekReporter, το μεγαλύτερο news portal της ομογένειας, δημιουργήσαμε το Greek Relief Fund , ένα διεθνή μηχανισμό συγκέντρωσης χρημάτων που θα δοθούν απευθείας είτε στις τοπικές αρχές είτε στους ίδιους τους πυρόπληκτους. Η πρωτοβουλία προέκυψε επειδή πολύς κόσμος έχει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα πολλών λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο . Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ειδησεογραφικός μας οργανισμός αλλά και εγώ ο ίδιος, εγγυόμαστε την παράδοση των πόρων στους πληγέντες. Παρακαλώ ας βοηθήσουμε όλοι, όσο και όπως μπορούμε, η κάθε κίνηση αυτή τη στιγμή είναι πολύτιμη

www.greekreporter.com Link : https://www.gofundme.com/greece-fires-relief-fund»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved