Νίκος Αναδιώτης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα έπαιζε στην Επίδαυρο
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα έπαιζε στην Επίδαυρο

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξη του εξηγεί τον λόγο που δεν θα έπαιζε στην Επίδαυρο.

«Έχω το "γνώθι σαυτόν"», τονίζει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10», ο οποίος δεν βάζει ταμπέλες στον εαυτό του.

Βάζει ταμπέλα; Γυμναστής, μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής. Εχει περάσει από πολλούς χώρους.

«Οχι, ταμπέλες δεν βάζω. θεωρώ πως έχω την ικανότητα να ερμηνεύω ρόλους, όμως δεν έχω την ικανότητα να ανέβω σε μια μεγάλη θεατρική σκηνή. Δεν θα έπαιζα στην Επίδαυρο, έχω το "γνώθι σαυτόν", είμαι πιο πολύ άνθρωπος της τηλεόρασης. Με βεβαιότητα μπορώ να σου πω ότι πέρασα εξαιρετικά στους "Βασιλιάδες", όμως έχω το ένστικτο πως ολοκληρώνοντας το "Καλοκαίρι μαζί", θα έχει ισοφαρίσει αυτό.

Η σύζυγος του, η Βασιλική, τον παρακολουθεί και του δίνει συμβουλές για να γίνεται ακόμα καλύτερος. «Ηταν μαζί μου στην πρεμιέρα. Μου κάνει παρατηρήσεις, δεν μου χαϊδεύει τα αυτιά, αυτό θέλω και εγώ από τον άνθρωπο μου».

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Νίκος έχει τον ρόλο του διασκεδαστή.

«Η μαμά θα τα μαλώσει. Εγώ έχω πιο αβανταδόρικο ρόλο, όμως θα τη βοηθήσω όπου χρειαστεί. Ηθελα να κάνω οικογένεια, όμως βρήκα και τον ιδανικό άνθρωπο, οπότε το προχώρησα αμέσως!», εξηγεί στο «Secret». Τέλος, μιλά για τους νέους κολλητούς του, τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο, με τους οποίους ήρθαν κοντά μέσα στο «Nomads»: «Εχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ, μιλάμε την ίδια γλώσσα, θεωρώ πως έχουν καλή ψυχή και είναι δοτικοί. Αυτά μας δένουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved