Αντώνης Ρέμος: Η συναυλία στο Nammos και το ποσό των 100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Αντώνης Ρέμος: Η συναυλία στο Nammos και το ποσό των 100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους

Ο Αντώνης Ρέμος απόψε δίνει συναυλία στο Nammos και τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους.

Ο τραγουδιστής και το «Nammos» αποφάσισαν να δείξουν την στήριξή τους στους πληγέντες της φονικής φωτιάς με την αποψινή συναυλία. Ο ίδιος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του πως όλη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα δοθούν στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη φωτιά.

Η διοίκηση του Nammos ήδη κατέθεσε το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Nammos :

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας καταρτίσαμε το κάτωθι πλαίσιο ενεργειών προς τη μεγαλύτερη δυνατή αρωγή των πληγέντων της Αττικής:

1. Η διεθνής συναυλία των Αντώνη Ρέμου – Amr Diab θα διεξαχθεί αμέσως μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους με κυρίαρχη αποστολή την συγκέντρωση χρηματικών πόρων για τους πληγέντες.

2. Προς αυτό το σκοπό η επιχείρησή μας θα ενημερώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο τους διεθνείς επισκέπτες της για την πρωτοφανή καταστροφή που έλαβε χώρα στην Αττική ώστε να δημιουργηθεί έμπρακτο ρεύμα ευαισθητοποίησης και αρωγής.

3. Κατασκευάζει και τοποθετεί σε κάθε εμφανές σημείο της ειδικά πανό με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες της προς τους πληγέντες αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

4. Σε κάθε τραπέζι μας τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο για την καταστροφή που συνέβη στην Αττική, στο οποίο επίσης θα αναρτάται ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός του Δήμου Μαραθώνα όπου μπορούν να κατατίθενται επί τόπου χρήματα προς στήριξη των πληγέντων.

5. Το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειάς μας προς συγκέντρωση κεφαλαίων για τους πληγέντες στην Αττική το κάνει η Διοίκηση της επιχείρησής μας, η οποία αποφασίζει να καταθέσει το ποσό των 100.000€.

6. Καλούμε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού μας να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ώστε να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πληγέντων στην Αττική».