Ηλίας Γκότσης: «Για έμενα ξεκίνησε ως μια «περιπέτεια», μια πρόκληση»
Showbiz

Ηλίας Γκότσης: «Για έμενα ξεκίνησε ως μια «περιπέτεια», μια πρόκληση»

Αναδείχτηκε ο φετινός νικητής του Survivor.

Ο Hλίας Γκότσης, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για το πως νιώθει που βγήκε νικητής, αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και για το αν υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

Πώς νιώθετε που βγήκατε νικητής στο «Survivor»; «Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλά συναισθήματα. Σίγουρα, είναι νωρίς για να μπορώ να αφουγκραστώ ακριβώς όλο αυτό που έχει συμβεί. Για έμενα ξεκίνησε ως μια «περιπέτεια», μια πρόκληση, για να δω μέχρι πού φτάνω. Το ότι έφτασα μέχρι τη νίκη όλου αυτού του στίβου σίγουρα με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και να νιώθω ευγνωμοσύνη για την εμπειρία και την αγάπη που βίωσα»

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που κάνατε όταν ακούσατε το όνομα σας; «Χαρά ήταν, δεν θα το έλεγα σκέψη. Μεγάλη χαρά! Για εμένα το «Survivor» πέρα από το παιχνίδι «επιβίωσης» και αγωνισμάτων ήταν και μια ευκαιρία να βγάλω προς τον κόσμο, ένα υγιές πρότυπο ανθρώπου και το γεγονός ότι με ανέδειξαν νικητή, σημαίνει ότι έλαβαν το μήνυμα μου, το στήριξαν και ταυτίστηκαν με αυτό. Μεγάλη χαρά είναι στο σύνολο του για εμένα όλη αυτή η διαδικασία»

Σκοπεύετε να ασχοληθείτε με την τηλεόραση στο μέλλον; «Αν υποθέσουμε ότι την ερώτηση μου την κάνετε με βάση το πώς θα «εκμεταλλευτώ» τη σχέση που προέκυψε με την τηλεόραση μέσα από το «Survivor» και το πώς προτίθεμαινα το αξιοποιήσω, θα σας πω ότι στόχος μου είναι να εξελίξω το επάγγελμα μου. Οποιαδήποτε κίνηση μου σήμερα και στο μέλλον θα αφορά σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω πως δεν τα πάω πολύ καλά με τις κάμερες...»

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκεφτήκατε να εγκαταλείψετε το παιχνίδι;
«Συνήθως είμαι πολύ αφοσιωμένος στο στόχο μου. Σίγουρα υπήρξαν στιγμές πιο δύσκολες από άλλες, αλλά έφτασα στο τέρμα. Αυτό νομίζω τα απαντάει όλα», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved