Ηλίας Γκότσης: «Η στήριξη όλων για εμένα πραγματικά μετράει πολύ»
Showbiz

Ηλίας Γκότσης: «Η στήριξη όλων για εμένα πραγματικά μετράει πολύ»

Για τη συνάντηση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και για τις σχέσεις του με την Μελίνα Μεταξά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Hλίας Γκότσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο περσινός νικητής, έγραψε ένα μήνυμα για εσάς στο λογαριασμό του, στα social media. Έχετε συναντηθεί μαζί του; Τι σας είπε;

«Κατ' αρχάς, να πω ξανά ότι τον ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη του! Η στήριξη όλων για εμένα πραγματικά μετράει πολύ! Με τον Γιώργο και με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μας «δένει» αυτή η κοινή εμπειρία και αυτό σημαίνει ότι έχουμε να λέμε πολλά. Τα πιο σημαντικά «δώρα» από τον Γιώργο ήταν η κουβέντα που μου είπε, «Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και πορεύεσαι έτσι», και κάτι που μου χάρισε»

Όταν βγήκατε από το παιχνίδι υπήρχαν σχό¬λια τηλεθεατών που σας ενόχλησαν; «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο! Με στήριξαν και με ανέδειξαν νικητή, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθανθώ!»

Με τη Μελίνα βρεθήκατε μαζί στο στόχαστρο των συμπαικτών σας κάποια στιγμή. Ποια είναι η σχέση σας τώρα; Τι σκεφτόσασταν όταν δεχόσασταν βολές από τους υπόλοιπους;

«Με όλους οι σχέσεις μας είναι άριστες. Η μόνη εντύπωση που μου έχει μείνει είναι αυτή της εξωπραγματικής εμπειρίας. Ξέρω ότι όλα τα άλλα ήταν στα πλαίσια ενός παιχνιδιού. Με όλα τα παιδιά μεταξύ μας έχουμε πραγματικά πολύ καλές σχέσεις», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved