Νίκη Κάρτσωνα: «Βλέπω κόσμο φοβισμένο, δοκιμασμένο»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Βλέπω κόσμο φοβισμένο, δοκιμασμένο»

Η Νίκη Κάρτσωνα βλέπει τα όσα άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά και τις ανθρώπινες ζωές που πήρε στο πέρασμά της.

Η ίδια κάνοντας τον απολογισμό της, αναρωτιέται πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Το κείμενο που ανάρτησε στο Instagram βρήκε πολλούς να συμφωνούν μαζί της.

«Είναι ο κόσμος που αλλάζει η αλλάζω εγώ;

Βλέπω κόσμο φοβισμένο. Δοκιμασμένο.

Ανθρώπους απογοητευμένους, αγανακτισμένους.

Πρόσωπα ανέκφραστα. Πρόσωπα λυπημένα… Γίναμε άνθρωποι μέτριοι και περιοριστήκαμε σε μέτρια συναισθήματα, μέτρια ζωή, μέτρια κοινωνία και σε μια σπάνια ελεημοσύνη.

Παραδώσαμε τη δύναμή μας σε εξωτερικούς παράγοντες. Χάσαμε το κέντρο μας και τη χαρά μας! Χάσαμε τον προσανατολισμό μας!

Παρασυρθήκαμε από τον γρήγορο ρυθμό και πήγαμε να ανταγωνιστούμε τον συνάνθρωπο μας. Υψώσαμε φωνή για να κρύψουμε αλήθειες. Ξεκινήσαμε το θόρυβο και φοβηθήκαμε τη μοναξιά... Και κάπου εκεί σταμάτησε ο εσωτερικός μας διάλογος.

Βαρεθήκαμε τα τετριμμένα και τώρα πληρώνουμε ακριβά να βρούμε τη γαλήνη της ψυχής μας...

Μεγαλώσαμε ξέροντας πως η δράση έχει και αντίδραση μα στο πέρασμα των χρόνων λησμονήσαμε αυτόν τον εύκολο και κατανοητό κανόνα... Και κάθε φορά μέσα από μια συμφορά σκεπτόμενοι προσωρινά δεν έχουμε τη δύναμη να αντισταθούμε στο μέτριο που οι ίδιοι φτιάξαμε.. Πάψαμε να πιστεύουμε σε αξίες! Σε ιδανικά

Τα απομακρύναμε σαν να ‘τανε αρρώστιες που έπρεπε να φύγουν μακριά! Το βλέμμα μας άλλαξε και αρχίσαμε να κοιτάμε χαμηλά...

Και η μνήμη μας σαν να χάθηκε και αυτή έπαψε να μας υπενθυμίζει πως άνθρωπος σημαίνει όραμα και εξέλιξη! Σημαίνει Κάλος! Ομορφιά! Εξύψωση ψυχής και προσφορά!

Ξεχάσαμε πως άνθρωπος σημαίνει ΚΟΙΤΑΩ ΨΗΛΑ !!!! #togetherwecan»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved