Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η συνάντηση μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η συνάντηση μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τον ρόλο της στην παράσταση «Μαριχουάνα stop» και στη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν λόγο οι συγκεκριμένοι για το ποιος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος γι’ αυτόν τον ρόλο;

Δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Μπορούν θεωρητικά να λένε ό,τι θέλουν. Το γεγονός ότι συνδέονταν με τη Ζωή Λάσκαρη μπορεί να τους δίνει παραπάνω δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους με αυτό τον τρόπο. Από την άλλη, δεν θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση τους. Ο,τι ειπώθηκε δεν με στενοχώρησε και πιστεύω ότι η Μαρία-Ελένη δεν ήταν κακοπροαίρετη σε ό,τι έχει να κάνει με μένα. Ενδεχομένως, είχε κάτι άλλο στο μυαλό της και απλώς το εξέφρασε με τον λάθος τρόπο. Η επιλογή του σκηνοθέτη ήμουν εγώ από την πρώτη στιγμή και αυτό συμφωνήσαμε. Ελπίζω όταν θα ανέβει η παράσταση, η Μαρία-Ελένη να τη δει και να μου πει: «Τελικά, να σου πω κάτι; Ήσουν πολύ καλή και είχατε δίκιο».

Τι γεύση σου άφησε η συνάντηση σου με τον Τόλη Βοσκόπουλο;

Η συνάντηση μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. Είναι μια κατηγορία από μόνος του. Ήταν εξαιρετικά ευγενής, πολύ απλός άνθρωπος, με χιούμορ, θετική διάθεση και χαρά για την παράσταση και με πολλή όρεξη. Μου μίλησε όμορφα και ανέφερε ότι με είχε δει στην τηλεόραση. Το. πρώτο πράγμα που μου είπε μόλις με είδε ήταν: «Καλέ, εσύ είσαι ψηλή!». Φαίνομαι ίσως πιο κοντούλα και του έκανε εντύπωση. Ίσως επειδή και η Λάσκαρη ήταν ψηλή, ήθελε την εικόνα μιας γυναίκας που κάπως να φέρνει. Του έκανε και κάτι άλλο εντύπωση, το οποίο δείχνει και την ποιότητα του. «Σε είδα σε μία συνέντευξη και είπες κάτι που με έκανε να σε αγαπήσω», μου είπε. «Σε ρώτησαν κάποια στιγμή για τα παιδιά σου και εσύ 'στην απάντηση σου τα -αποκάλεσες "τα παιδάκια μου...". Ο τρόπος που το είπες δείχνει πόσο αγαπάς τα παιδιά σου». Για να παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο, δείχνει την ευαισθησία αλλά και τις προτεραιότητες με τις οποίες αξιολογεί τους γύρω του. Πιστεύω ότι θα μάθω πολλά από τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved