Τι συμβαίνει με τους Αθερίδη – Ασπιώτη; Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;
Showbiz

Τι συμβαίνει με τους Αθερίδη – Ασπιώτη; Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας στη σόουμπιζ; Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη; 

Όλο και πιο συχνές είναι το τελευταίο διάστημα οι κοινές έξοδοι του 36χρονου ηθοποιού με την 28χρονη συνάδελφό του, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα.

η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος κυκλοφορούν μαζί λίγους μήνες τώρα, αλλά προσπαθούν να μην τραβούν τα βλέμματα και ειδικά τα φωτογραφικά φλας. Ετσι, τις περισσότερες φορές που βγαίνουν στη νυχτερινή Αθήνα έχουν παρέα και τον κοινό τους φίλο Μίνωα Θεοχάρη, ώστε να μη δίνουν στόχο για κουτσομπολιά.

Όμως ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας, πόσο μάλλον όταν αρχίζει να... ανθίζει. Πάντως, η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν ακόμη το ρομαντικό μυστικό τους ούτε καν στον φιλικό τους κύκλο - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων φυσικά. Και οι δύο άλλωστε κρατούν χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την ιδιωτική τους ζωή. Συγκεκριμένα για την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη δεν έχει διαρρεύσει τίποτε άλλο, ενώ ο Ασπιώτης είναι γνωστό ότι είχε σχέση για χρόνια με την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου. Οι δυο τους χώρισαν πριν από περίπου έναν χρόνο κι έπειτα εκείνη έκανε δεσμό με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Οσο για τον Κωνσταντίνο, προφανώς βρήκε κι αυτός πάλι την αγάπη στο πρόσωπο της χαριτωμένης Φωτεινής.

Ο 36χρονος ηθοποιός, υποψήφιος στο παρελθόν για θεατρικό βραβείο Χορν, θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένες παραστάσεις, όπως «Το κουρδιστό πορτοκάλι», «Άμλετ» και «Rocky Horror Show», ερμηνεύοντας δύσκολους ρόλους. Η Φωτεινή, από την άλλη μεριά, είναι επίσης ένα ιδιαίτερα χαρισματικό και ταλαντούχο πλάσμα, που γράφει μουσική, τραγουδάει, γράφει σενάρια και παίζει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Σημειώνεται ότι είχε περάσει για μία σεζόν και από το δημοφιλές σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved