Αργυράκη: Το φιλί στο στόμα στη σκηνή με τον πρώην της, Ρομπ. Ουίλιαμς και η αντίδραση του άντρα της
Showbiz

Αργυράκη: Το φιλί στο στόμα στη σκηνή με τον πρώην της, Ρομπ. Ουίλιαμς και η αντίδραση του άντρα της

Η Μπέσσυ Αργυράκη σε συνέντευξή της μίλησε για το φιλί που ανταλλάσσει στο στόμα με τον πρώην της σύντροφο, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Μίλησε μου για το φιλί στο στόμα που ανταλλάσσεις κάθε βραδύ πάνω στη σκηνή με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Άσχετα αν βγαίνει ο Δελαπόρτας και λέει: «Φιληθήκανε μωρέ;».

Αυτό το περιβόητο φιλί στο στόμα είναι κάτι που βγήκε αυθόρμητα ένα βράδυ και είπαμε να το... κρατήσουμε. Νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε για κλείσιμο, είναι κάτι το οποίο μας άρεσε πολύ που γινόταν έτσι. Το κρατήσαμε και αρέσει και στον κόσμο φυσικά. Είναι ένα επισφράγισμα ενός ερωτικού τραγουδιού και τι λαμβάνει από ένα ντουέτο, που κάποτε ήταν ζευγάρι και ήταν ερωτευ­μένο. Μέσα από το φιλί δίνει την εικόνα της εποχής εκείνης και του συναισθήματος που έδινε στον κό­σμο, την ερωτική διάθεση. Μέσα από το φιλί μας με τον Ρόμπερτ επισφραγίζεται το συναίσθημα του παρελθόντος.

Ο σύζυγός σου τι είπε βλέποντάς σας;

Πολλά βράδια είναι εκεί ο σύζυγός μου και μας παρακολουθεί, όπως είναι εκεί και η σύζυγος του Ρόμπερτ. Δεν θέλω να απομυθοποιήσω μια κατάσταση, αλλά τον Ρόμπερτ τον βλέπω πλέον σαν ένα πολύ αγαπημένο δικό μου πρόσωπο, τον πονάω, τον αγαπώ, αλλά διαφορετικά, εννοείται. Ο άντρας μου και η γυναίκα του ακόμα δεν μας έχουν πει τίποτα. Περιμένουμε να μας τραβήξουν τα μαλλιά; Δεν έχουν πει τίποτα, γιατί ξέρουν ότι είναι ένα αυθόρμητο φιλί. Με τον Ρόμπερτ τότε χωρίσαμε κοινή συναινέσει, περίπου. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, ο ένας χαίρεται για τον άλλο τώρα, έχουμε κάνει πολύ όμορφες οικογένειες, έχουμε πάρει αξιόλογους ανθρώπους. Το έχω συζητήσει και με τον Ρόμπερτ, ελάχιστα, γιατί μπορώ να το καταλάβω και χωρίς να το συζητήσω μαζί του. Μου «ρίχνει» κατά ένα παιδί, κι αυτό με εκνευρίζει, αλλά θα το ξεπεράσω. (Γέλια.) Έχει την Ιλένια, τη Μάρθα και τον Άλεξ, οποίος έχει κάνει ένα συγκρότημα με την κόρη μου κι έτσι συνεργάζονται με την Εβελίνα. Το αγόρι της Εβελίνας, ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης, είναι μουσικός, που έχει κάνει και τη μουσική επένδυση στην παράσταση μας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved