Γιάννης Καπετάνιος: «Πιστεύω στα θαύματα. Στη ζωή μου έχω δει πολλά σημάδια»
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: «Πιστεύω στα θαύματα. Στη ζωή μου έχω δει πολλά σημάδια»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για την πίστη του στον Θεό και τα θαύματα που του έχουν συμβεί στη ζωή του.

Η δημοσιότητα σου έχει φερθεί καλά;

Γιατί να μη μου φερθεί, την έχω πειράξει τη δημοσιότητα; Έχω ενοχλήσει κανέναν; Κάνω τη δουλειά μου, στο καμαρίνι μου, στη σκηνή και στο σπίτι μου, αυτή είναι η διαδρομή μου. Δεν ασχολούμαι με τον γείτονα.

Πώς γίνεται πορεία με αυτόν τον τρόπο;

Γίνεται, άμα έχεις αξία, και η αξία μετράει. Από την αρχή είδαν σ' εμένα κάτι ιδιαίτερο και με πήραν στο Εθνικό θέατρο αλλά και στο θέατρο Τέχνης. Πάντα πίστευα σ' εμένα, αφού από παιδάκι ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά. Ως εκ θαύματος, ο Άγιος Νεκτάριος μου έστειλε ένα ρόλο, που βρέθηκε μπροστά μου, γραμμένος με μολύβι, τυχαία πάνω σ' ένα τραπέζι. Την Τρίτη έδωσα εξετάσει στο Εθνικό θέατρο, την Πέμπτη στο θέατρο Τέχνης και πέρασα και στα δύο. Βασικά, δεν ήταν τυχαίο, ήταν θαύμα.

Πιστεύεις στα θαύματα;

Πιστεύω. Ήμουν στην Αμερική με τα δύο αδέρφια μου και ο παπάς ο αδερφός μου, είδε όραμα τον Άγιο Νεκτάριο και του είπε: «Γυρίστε στην Ελλάδα, δεν θα χαθείτε». Μόλις μου το είπε, έφυγα την ίδια ώρα. Λαθραίοι ήμασταν στην Αμερική, με τα καράβια την είχαμε κοπανήσει και τα τρία αγόρια της οικογένειας, τα δύο δίδυμα, ο παπάς με τον άλλο, κι εγώ. Φύγαμε ο ένας μετά τον άλλο, εγώ έφυγα αμέσως. Στη ζωή μου έχω δει πολλά σημάδια. Στο στρατό πήγαινα και προσευχόμουν, ήθελα να γίνω αξιωματικός, κορόιδευαν οι βουλευτές τον πατέρα μου και όταν πήγα στην επιτροπή, υπήρχε αξιωματικός που ήταν από τη Χίο, γνωστός, και με βοήθησε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved