Φανή Χαλκιά-Λούης Καραμάνος: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης του γιου τους!
Showbiz

Φανή Χαλκιά-Λούης Καραμάνος: Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης του γιου τους!

Η Φανή Χαλκιά, η οποία συμπάσχει με τους πληγέντες της καταστροφικής φωτιά στο Μάτι αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τη βάπτιση του μονάκριβου γιου της που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Λούη Καραμάνο

Η χρυσή ολυμπιονίκης της Αθήνας στα 400 μέτρα μετ’ εμποδίων δεν χορταίνει τα παιχνίδια με τον μόλις οκτώ μηνών γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, με τον οποίο σχεδιάζουν αυτές τις ημέρες όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισής του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Μεσσηνία.

«Βρισκόμαστε στη Μεσσηνία, όπου και θα περάσουμε όλο το καλοκαίρι μας. Θα κάνουμε τη βάφτιση του μικρού -πρώτα ο Θεόςστις 22 Σεπτεμβρίου στον Αγιο Νικόλαο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η περιοχή. Αν και ήθελα αρχικά να κάνω τη βάφτιση του γιου μου στην Αθήνα, πήρα την απόφαση να την κάνουμε εδώ, σε κλειστό κύκλο, με συγγενείς και λίγους φίλους. Ο γιος μου θα πάρει το όνομα του πεθερού μου. Θα τον βγάλουμε Πέτρο και νονός θα είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος», δηλώνει η Φανή Χαλκιά στη Realnews.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Μεσσηνία, όπου συνδυάζει διακοπές με δουλειά, αφού ο Λ. Καραμάνος διατηρεί στην παραλία της Καλόγριας στη Στούπα Μεσσηνίας το «LVK Beach Bar and Restaurant», το οποίο έχει χαρίσει κοσμοπολίτικο αέρα στην περιοχή τόσο με τις άνετες ξαπλώστρες του και τα κοκτέιλ του όσο και με τους επωνύμους που το επιλέγουν για να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά της παραλίας. Οπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, οπότε και βρέθηκε εκεί ο Σωτήρης Κυργιάκος με την παρέα του, αλλά και η Ρούλα Κορομηλά με τον αδελφό της, Θανάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved