Παπαδημητρίου: «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία δεν θα παίξω τη Λάσκαρη στην παράσταση»
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία δεν θα παίξω τη Λάσκαρη στην παράσταση»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε τέλος στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παίζει τη Ζωή Λάσκαρη στην παράσταση Μαριχουάνα Stop τον ερχόμενο χειμώνα.

Έπεσαν να σε φάνε για το γεγονός πως θα παίξεις στο Μαριχουάνα στοπ.

Εντάξει, μην υπερβάλλεις. Οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν πάλι, σύμφωνα με την προσφιλή τακτική τους! Δεν έπεσαν να με φάνε.

Κάποιοι έγραψαν πώς θα παίξει τη Ζωή Λάσκαρη

Μα είναι δυνατόν να παίξω τη Λάσκαρη; Τον ρόλο που είχε παίξει εκείνη εξαιρετικά στην ταινία θα παίξω. Είναι κουτό ακόμα και να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να αναμετρηθεί κάποιος με τέτοια μεγέθη, όπως η Βουγιουκλάκη ή η Λάσκαρη ή όποια άλλη. Η Ζέτα Δούκα έπαιξε τη Χρονοπούλου στο Γοργόνες και μάγκες που ανέβασε ο Βάλαρης ο οποίος κάνει και το Μαριχουάνα στοπ; Όχι βέβαια! Υπήρχε μια τρυφερή ματιά σε εκείνη την εποχή και σε εκείνες τις σταρ. Τίποτα παραπάνω. Μου άρεσαν πολύ οι Γοργόνες και ο τρόπος που μας τις θύμισε ο Γιώργος και είπα με χαρά το ναι για το Μαριχουάνα στοπ , το οποίο θα ανεβάσει εξίσου τρυφερά, όπως μου έχει περιγράψει. Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με την παραφιλολογία , δεν θα παίξω τη Λάσκαρη στην παράσταση, αλλά την Καίτη Λαγοπούλου, τη βασική ηρωίδα της αξεπέραστης κωμωδίας του μεγάλου μας Γιάννη Δαλιανίδη! Και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό.

Ξέρω ότι είχες πολλές προτάσεις για θέατρο φέτος, αλλά τελικά επέλεξες αυτά, Ντορέττα.

Πράγματι, ήταν μια σεζόν που είχα πολλές προτάσεις για θέατρο, αλλά με το που ήρθε αυτή από τον Γιώργο Βάλαρη του είπα χωρίς δεύτερη σκέψη το ναι ! Αγάπησα την ταινία, διάβασα το θεατρικό έργο του Γιάννη Δαλιανίδη και δεν μπορούσα παρά να είμαι στην εν λόγω φιλόδοξη δουλειά. Κυρίως δε, για το γεγονός πως θα μας κάνει την τιμή να συμπράξει σε αυτήν ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Πηγή:relanews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved