Μπέσσυ Αργυράκη: Τα παιδιά της και ο μεγάλος της φόβος
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Τα παιδιά της και ο μεγάλος της φόβος

Η Μπέσσυ Αργυράκη έχει δυο παιδιά. Έναν γιο και μια κόρη. Είναι αρκετά κοντά στα παιδιά της. Ως μητέρα όμως, επεμβαίνει καθόλου στα  προσωπικά της κόρης της Εβελίνας Νικόλιζα;

«Στα προσωπικά της όχι, αλλά της δίνω συμβουλές για τα προσωπικά, αλλά και για τα επαγγελματικά της. Όταν βρω τον κατάλληλο χρόνο, θα της πω κάποια πράγματα. Σε κάποια από αυτά μπορεί να αντιδράσει, αλλά στην πορεία καταλαβαίνει και κάποια από αυτά τα ακολουθεί κιόλας. Αποδεικνύεται και βλέπει ότι δεν έχω άδικο. Τον τελευταίο καιρό ακούει περισσότερο από παλιά, είναι πιο δεκτική μεγαλώνοντας. Τώρα είναι στον ΑΝΤ1, στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποια είναι η σχέση σου με το γιο σου;

«Του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία, όπως και στην κόρη μου, δεν τους ξεχωρίζω. Είναι κρίμα που είναι τόσα χρόνια μακριά, αλλά θα ήταν εγωιστικό να πω να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, γιατί έτσι όπως είμαστε εδώ... η Ελβετία είναι μια χώρα που ποτέ δεν θα πάει άσχημα. Έρχεται κάθε δύο μήνες και τον βλέπω πολύ συχνά. Ετοιμάζεται να κάνει και μια προσωπική του δουλειά.»

-Ποιος είναι ο μεγάλος σου φόβος;

«Ο θάνατος και ασφαλώς ο άσχημος θάνατος. Κάτι το οποίο μπορεί να ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό τους αγαπημένους μου ανθρώπους με στεναχωρεί και με φοβίζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved