Παπαδημητρίου: «Ο Τόλης είναι χαρά Θεού! Ένας τζέντλεμαν με γοητεία και πολύ έντονη προσωπικότητα»
Showbiz

Παπαδημητρίου: «Ο Τόλης είναι χαρά Θεού! Ένας τζέντλεμαν με γοητεία και πολύ έντονη προσωπικότητα»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι πρόβες για την παράσταση "Μαριχουάνα στοπ" όπου θα συνεργαστεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο για τον οποίο έχει να πει μόνο τα καλύτερα! 

Βρεθήκατε µε τον Τόλη Βοσκόπουλο και σε ένα πρώτο δείπνο µε όλους τους συντελεστές και για µια πρώτη πόζα για την προώθηση της παράστασής σας. Πώς θα τον περιέγραφες;

Ενώ είναι ένας κορυφαίος τραγουδιστής που έχει γράψει τη δική του ένδοξη ιστορία, είναι χαµηλών τόνων άνθρωπος, γλυκός, ήρεµος, άνετος και -όπως ανακάλυψα- γενναιόδωρος µε τους νεότερους. Είναι χαρά Θεού ο Τόλης! Ενας τζέντλεµαν µε γοητεία και πολύ έντονη προσωπικότητα. ∆εν βλέπω την ώρα να αρχίσουµε πρόβες και µε εκείνον και µε τον υπόλοιπο γερό θίασο που φτιάχνεται! Για την ώρα, ξέρω πως τον βασικό ανδρικό ρόλο θα κρατήσει ο σκηνοθέτης µας, ο Γιώργος Βάλαρης, και πως θα συµπράξει η υπέροχη Μαρία Ιωαννίδου. Τα άλλα… µαγειρεύονται.

Σου έλειψε το θέατρο πέρυσι;

Ετρεχα τόσο πολύ µε τις τηλεοπτικές µου υποχρεώσεις, που δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα, όχι να σκεφτώ το θέατρο (σ.σ.: γελάει)! Αλλά πρέπει να σου πω ότι χαίροµαι πάρα πολύ που θα παίξω ξανά και δη σ’ αυτή τη δουλειά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved