Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η Χατζίδου δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του νέου αγαπημένου της
Showbiz

Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η Χατζίδου δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του νέου αγαπημένου της

«Eίμαι καλά, είμαι ευτυχισμένη», εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου στο στενό της περιβάλλον.

Η τραγουδίστρια, μετά τον δύσκολο χωρισμό της από τον Αρη Σοϊλέδη, χαμογελάει ξανά, ενώ δεν διστάζει να το παραδεχθεί ακόμη και στα insta stories: «Κάτι κινείται», λέει με νόημα, όταν θαυμαστές τη ρωτούν αν είναι σε σχέση, ενώ για το αν είναι ερωτευμένη, απαντά λακωνικά, αλλά περιεκτικά: «I do».

Σημαντικό επίσης είναι ότι μιλάει για την πρώην σχέση της με τον ποδοσφαιριστή και ξεκαθαρίζει ότι αυτή πλέον ανήκει στο παρελθόν και ότι κανένα από τα τραγούδια που ερμηνεύει δεν αφορά αυτό το κομμάτι της ζωής της: «Ηταν ένας κύκλος που έκλεισε. Κανένα τραγούδι μου δεν έχει γραφτεί για κάποιον πέρα από το “Χειρότερα”».

Όσο για το κεφάλαιο «οικογένεια», η Ελένη Χατζίδου παραδέχεται την επιθυμία της: «Θα ήθελα να είχα δημιουργήσει οικογένεια, αλλά, εντάξει, δεν είμαι αχάριστη. Επαγγελματικά είμαι ευγνώμων. Ολα τα άλλα θα έρθουν στη συνέχεια». Στην παρούσα φάση, κι ενώ πριν από λίγο καιρό είχε διαψεύσει στη Realnews το υποτιθέμενο ειδύλλιό της με τον σεφ Τζωρτζ Παπακώστα, η Ελένη χαμογελάει ξανά και παραδέχεται χαριτολογώντας: «Διαισθάνομαι ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να ανακοινώσω δημόσια την ταυτότητα του ανθρώπου που εδώ και λίγο καιρό είναι δίπλα μου, γιατί δεν θέλω να με ματιάσουν. Το πιστεύω ότι από μάτι χαλάνε όλα!».

Και συμπληρώνει: «Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει κάτι. Είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένη και νομίζω ότι αυτή η σχέση θα οδηγήσει σε γάμο. Είναι ο τελευταίος μου σταθμός! Πρόκειται για μια γνωριμία που έχει ξεκινήσει πολύ καλά και εύχομαι να προχωρήσει το ίδιο». Οπως η ίδια είχε αποκαλύψει: «Ο ιδανικός άνδρας για εμένα πρέπει να έχει τη διάθεση να συνεννοούμαστε, επειδή η δουλειά που κάνω είναι πάρα πολύ δύσκολη. Θέλω να έχει χιούμορ και να γελάμε πολύ. Θέλω να γελάω στη σχέση μου».

Μετά τη σύντομη παραμονή της στην Αθήνα, για τον τελικό του «Survivor», η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στη Μύκονο, όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της, ενώ έχει ήδη περάσει από τα πλατό γυρισμάτων για την ελληνική ταινία «Bachelor 3» κάνοντας έτσι και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved