Η Νάταλι Κάτερ αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη
Showbiz

Η Νάταλι Κάτερ αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power Of Lοve.

Και μπορεί ο Δώρος Παναγίδης να μην είχε κάνει καμία αναφορά σχετικά με την προσωπική του ζωή, όμως δεν άργησε να μαθευτεί πως είναι πατέρας.

Η πρώην σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του, Νάταλι Κάτερσε πρόσφατη συνέντευξή της τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τον Δώρο Παναγίδη

Ποια είναι η σχέση σου αυτό το διάστημα με τον Δώρο;
«Με τον Δώρο δεν έχουμε καμία επαφή. Έχουμε ένα κοριτσάκι μαζί το οποίο δεν θα στερήσω ποτέ απ’ τον πατέρα της. Η όποια επικοινωνία έχουμε αφορά μόνο το παιδί μας»

Γιατί χωρίσατε;
«Χωρίσαμε γιατί είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο να τσακώνεσαι καθημερινά και να χαλάει πλέον η εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη τότε είναι καλύτερα να τραβάς χωριστούς δρόμους»

Έχετε μαζί και ένα κοριτσάκι. Εκείνη πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση;
«Η Αριάνα είναι πολύ μικρή για να αντιληφθεί τι πραγματικά γίνεται. Φροντίζω να της μιλώ συνεχώς για τον πατέρα της και σαφώς την βλέπει οπότε του επιτρέπουν και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είμαι η πρώτη ούτε και η τελευταία που χωρίζει με παιδί. Προσπαθώ να την κρατώ πάντα ήρεμη και ευτυχισμένη», εξομολογείται η ίδια στο Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved