Τοπούζογλου: «Άφησα την δουλειά μου και πήγα στο Μάτι για να βοηθήσω»
Showbiz

Τοπούζογλου: «Άφησα την δουλειά μου και πήγα στο Μάτι για να βοηθήσω»

Η Κατερίνα Τοπούζογλου βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε στην Ανατολική Αττική μετά τη φονικές πυρκαγιές, άφησε τη δουλειά της και ήρθε στο Μάτι ως εθελόντρια.

Είναι η ιδιοκτήτρια του All For Blue , ενός οργανισμού που ασχολείται με τους υποβρύχιους καθαρισμούς.

«Άφησα τη δουλειά μου και ήρθα επειγόντως-από τις Κυκλάδες, όπου είναι η έδρα μου-, όταν είδα την κατάσταση που επικρατεί. Ήρθαμε το βράδυ της Τρίτης μαζί με τους δύο ναυαγοσώστες και το σκάφος τους. Παρουσιάστηκα στο λιμενάρχη, ο οποίος ήταν πολύ συνεργάσιμος και γρήγορος, και μας έδωσε εντολή να πάμε στη νότια πλευρά. Πήγαμε κολυμβητό-συρτό, δηλαδή η βάρκα με έσερνε με σκοινί επί 3-4 μίλια, μέχρι κάτω στη Λούτσα. Πρώτα στο ρηχό κομμάτι. Οπότε έχουμε πιάσει όλη την ακτογραμμή» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα στο People, η οποία ήταν μέσα στο νερό από τις 8.00 το πρωί- είχε συμπληρώσει περίπου πέντε ώρες κολυμπώντας, μήπως και εντοπίσει κάποιον αγνοούμενο.

«Ψάξαμε όλο το ρηχό κομμάτι και έχουμε βρει μόνο προσωπικά αντικείμενα: πιστωτικές κάρτες, κινητά τηλέφωνα, ρούχα, παπούτσια. Τα βγάζουμε έξω για να δουν οι άνθρωποι αν ανήκει κάτι σε συγγενικό τους πρόσωπο. Ο όγκος είναι αρκετά μεγάλος. Καταλαβαίνεις πως ο κόσμος πάνω στην απόγνωση του έπαιρνε ό,τι θεωρούσε χρήσιμο εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ θλιβερό...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved