18 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» Σωσώ και Πέπη ξανά μαζί!
Showbiz

18 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα» Σωσώ και Πέπη ξανά μαζί!

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που συνεργάστηκαν για τελευταία φορά στα «Εγκλήματα» και το κάνουν ξανά φέτος στο «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές».

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Πέπης στη σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, και η Καίτη Κωνσταντίνου, η «εγκληματική» Σωσώ του ίδιου θρυλικού σίριαλ, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στη δυνατή, κωμωδία του Star.

Η πρώτη, ονόματι Τζένη, γίνεται φίλη με τη δεύτερη, δηλαδή την Αντζι, η οποία υποδύεται την πρώην πεθερά του αγαπημένου της κόρης της, του Χρήστου (Λεωνίδας Καλφαγιάννης). Και κάπως έτσι το νέο τηλεοπτικό πάντρεμα των δύο ηθοποιών αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά επιτυχημένο.

«Ολοι μας έχουν συνδυάσει από τα "Εγκλήματα" και τώρα ξαναβρεθήκαμε φιλενάδες σε αυτή τη σειρά» λέει στην «Espresso» η Φωτεινή Μπαξεβάνη και προσθέτει: «Είναι μεγάλη η χαρά που ξαναβρεθήκαμε, γιατί και σ' αυτή τη συνεργασία περάσαμε πολύ ωραία, όπως τότε! Όμως και με την Άννα Χατζησοφιά, με την οποία δεν είχαμε ξαναδούλεψει, η συνεργασία ήταν άψογη, το ίδιο και με τους σκηνοθέτες» αναφέρει η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία στη συνέχεια μας μιλά και για τη σχέση της με τον Χρήστο, μέλλοντα γαμπρό της στη σειρά. «Δεν είναι ρόδινη η σχέση μας. Είναι ένας ρόλος μιας πολύ δραστήριας και δυναμικής γυναίκας και, όπως καταλαβαίνετε, η μεταξύ μας σχέση θα έχει ένταση».

Μιλώντας για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα της, στέκεται σ' αυτά που μάλλον και ο τηλεθεατής έχει καταλάβει: «Είμαστε και οι δύο η χαρά της ζωής, αλλά έχουμε κι αυτή τη δυναμικότητα που μας χαρακτηρίζει» αναφέρει και μιλάει για το πόσο δεμένη ήταν με όλη την ομάδα των συναδέλφων της στα γυρίσματα, κάτι που μπορεί να μοιάζει κλισέ, αλλά είναι πραγματικότητα, όπως διαβεβαιώνει: «Επειδή ταξιδεύαμε κάθε εβδομάδα για την Κύπρο, όπου γίνονταν τα γυρίσματα, και είχαμε πολλές ώρες δουλειάς, δεν αργήσαμε να γίνουμε ομάδα και ειδικά με την Καίτη, που ξανασυναντηθήκαμε και θυμηθήκαμε τα παλιά»,

Το σίριαλ βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον αέρα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς και από τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο, η ηθοποιός καταλαβαίνει ότι το έχουν... αγκαλιάσει. Με αφορμή λοιπόν την αποδοχή του κόσμου, η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλάει και για το comeback της μυθοπλασίας. «Το έχει ανάγκη ο κόσμος να βλέπει ελληνικές σειρές και τελικά, γιατί να πληρώνουμε τις ξένες παραγωγές; Η αλήθεια είναι πως όταν γυρίζονται ελληνικές σειρές έχει δουλειά και μεγάλο κομμάτι του χώρου. Και δεν μιλάω μόνο για τους ηθοποιούς, αλλά και για αυτούς που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και είναι πολλοί περισσότεροι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved