Madonna: Κάνει τα πάντα για να γίνει ο γιος της ποδοσφαιριστής
Showbiz

Madonna: Κάνει τα πάντα για να γίνει ο γιος της ποδοσφαιριστής

Η Madonna είναι πάνω από όλα μητέρα. Και ως μια μητέρα που αγαπάει και φροντίζει τα παιδιά της, κάνει θυσίες.

Ο 13χρονος γιος της, Ντέιβιντ θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Έτσι η τραγουδίστρια μετακόμισε στην Λισαβόνα για να μπορεί ο μικρός να αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μπενφίκα και να κυνηγήσει το όνειρό του για μια καριέρα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Ο γιος μου, Ντέιβιντ, ο οποίος θα γίνει 13 τον Σεπτέμβριο, ήθελε να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούσα απεγνωσμένα να τον βάλω στις καλύτερες ακαδημίες, με τους καλύτερους προπονητές, όμως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αμερική είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Έβλεπα την απογοήτευση του και ένιωσα ότι ήταν μη καλή εποχή. Ένιωσα ότι χρειαζόμασταν μα αλλαγή» εξηγεί σε συνέντευξη της στην ιταλική «Vogue» η 59χρονη βασίλισσα της ποπ.

«Ήμασταν ανάμεσα σε τρεις πόλεις που είχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου, το Τορίνο, τη Βαρκελώνη και την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Πήγα σε όλες τις πόλεις και προσπαθούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει εκεί. Φυσικά η Βαρκελώνη είναι πολύ διασκεδαστική πόλη και μ' αρέσει και το Τορίνο, όμως το Τορίνο δεν είναι πόλη για παιδιά»

«Όποια γυναίκα είναι μητέρα ποδοσφαιριστή ξέρει ότι δεν έχει δική της ζωή, γιατί τα, πράγματα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Μερικές φορές οι αγώνες είναι στην πόλη, άλλες όχι, και ποτέ δεν ξέρεις μέχρι την Πέμπτη το βράδυ αν θα είναι Σάββατο ή Κυριακή, στις 12 ή αργότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved