Η Μαρία (Πρωτόπαππα) το 'σκασε με το αμόρε της!
Showbiz

Η Μαρία (Πρωτόπαππα) το 'σκασε με το αμόρε της!

Πριν από περίπου τρία χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα και ο ανερχόµενος συνάδελφός της Γιώργος Παπανδρέου είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά όταν συµπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Ο κύκλος µε την κιµωλία», που είχε ανεβάσει στο θέατρο «Παλλάς» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει. Χαµηλών τόνων και οι δύο, όλο αυτό το διάστηµα έκαναν µόλις δύο κοινές δηµόσιες εµφανίσεις στις επίσηµες πρεµιέρες του «Billy Elliot» και του «Ντε Σαντ» (εκεί µάλιστα πόζαραν µαζί µε συναδέλφους τους) και έκτοτε απέφευγαν συστηµατικά τους φωτογράφους.

Αναλόγως κινήθηκαν και στην πρεµιέρα του «Αγαµέµνονα», που ανέβηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου πριν από λίγες ηµέρες. Η Μαρία Πρωτόπαππα πρωταγωνιστούσε υποδυόµενη την Κλυταιµνήστρα και ο Γιώργος Παπανδρέου ξεχώριζε στον Χορό. Ενώ λοιπόν στον χώρο υπήρχαν κάµερες, εκείνοι φρόντισαν να τις αποφύγουν και αποµακρύνθηκαν διακριτικά µε τη µεγάλου κυβισµού µηχανή τους. Τι κι αν έχει «δέσει» η αγάπη τους και ευτυχούν µαζί;

Κοινή επιθυµία τους είναι να µη θορυβούν µε οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά τους, γι’ αυτό άλλωστε και απέφυγαν να γευµατίσουν στο καλλιτεχνικό στέκι «Λεωνίδας», όπου βρέθηκαν σύσσωµοι οι συντελεστές της παράστασης. Εκεί ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, που υποδύεται τον Αγαµέµνονα, τα υπόλοιπα µέλη του θιάσου και ο σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις. Οι µόνοι που έλειπαν ήταν η Μαρία και ο Γιώργος. Επέλεξαν µια ήσυχη, απόµακρη ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα στην Παλαιά Επίδαυρο για να µοιραστούν ιδιωτικές τρυφερές στιγµές, χωρίς τον φόβο της δηµοσιότητας.

Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα από τα πιο αγαπηµένα αλλά και ταιριαστά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, που χαίρεται τον έρωτά του χωρίς να σκέφτεται το επόµενο βήµα. Αξίζει να σηµειώσουµε ότι η Μαρία Πρωτόπαππα, την οποία γνώρισε το πλατύ κοινό ως πρωταγωνίστρια στη σαρωτική σειρά «Το νησί» και έχει έντονη παρουσία στα θεατρικά δρώµενα εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, είναι κάθετη σε ό,τι αφορά την έκθεση της προσωπικής της ζωής, προσέχοντας πολύ τις κινήσεις της.

Οµοίως πράττει και ο σύντροφός της, που κάνει πολύ επιλεκτικά θεατρικά βήµατα, µε πιο γερή συνεργασία του αυτή µε τον Νίκο Μαστοράκη στην παράσταση «Κόκκινα φανάρια». Μένουν και οι δύο µακριά από τα φώτα και τα αδιάκριτα βλέµµατα, ακόµα και όταν είναι περικυκλωµένοι από φωτογράφους, όπως έγινε στην Επίδαυρο. Μια τακτική που γίνεται θέµα συζήτησης ακόµη και ανάµεσα στους συναδέλφους τους. Οταν κάποιος ρώτησε στον «Λεωνίδα» «πού είναι η Μαρία;» για να τη συγχαρεί, ακούστηκε η ατάκα «το ’σκασε µε το αγόρι της», που έκανε πολλούς να χαµογελάσουν.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved