Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δέσποινα ήρθε με μεγάλη ταπεινότητα στο χώρο του θεάτρου»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δέσποινα ήρθε με μεγάλη ταπεινότητα στο χώρο του θεάτρου»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia», στον δεύτερο χρόνο επιτυχίας και το φετινό καλοκαίρι τον βρίσκουμε σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ποιο είναι το στοιχείο εκείνο της παράστασης που μαγεύει τον κόσμο;
«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο μιούζικαλ, με υπέροχα τραγούδια, μια πολύ όμορφη συγκινητική ιστορία και αυτά είναι συστατικά που το κάνουν ένα πολύ δυνατό έργο παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα. Βέβαια το γεγονός ότι διαδραματίζεται στην Ελλάδα μπορεί να παίζει και έναν ιδιαίτερο ρόλο για εμάς. Ωστόσο όταν ακούς τα τραγούδια των ΑΒΒΑ σηκώνεσαι από την καρεκλά σου και αρχίζεις να χορεύεις. Η Θέμις Μαρσέλλου να σημειώσω ότι κατάφερε να κάνει πολύ καλή απόδοση των τραγουδιών αυτών και του έργου στα ελληνικά».

Τι κέρδισε μέσα από τη συμμετοχή του σε αυτήν την παράσταση; «Μου αρέσει το μουσικό θέατρο και για μένα αυτή η παράσταση ήταν ένα μεγάλο στοίχημα. Ευχαριστήθηκα το ίδιο το έργο και τη συνεργασία με πολύ διαφορετικούς καλλιτέχνες που δύσκολα συναντιόμαστε στο δικό μου. Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η παράσταση και αργότερα, μεγαλώνοντας, θα θυμάμαι ωραίες ιστορίες, τις οποίες θα διηγούμαι σε νεότερους συναδέλφους»

Μιλά με πολύ θετικά λόγια για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, ακούμε συχνά ηθοποιούς να διαμαρτύρονται επειδή κάνουν θέατρο άνθρωποι από άλλους χώρους, θεωρούν ότι τους παίρνουν τη δουλειά...

«Έχει να κάνει με τον τρόπο που ανεβαίνουν και έχει να κάνει με το ποιοι είναι οι άνθρωποι που το κάνουν. Η Δέσποινα ήρθε με μεγάλη ταπεινότητα στο χώρο του θεάτρου, ήταν και είναι μια μαθήτρια, ήταν και είναι μια επαγγελματίας και αυτό την κάνει τόσο πετυχημένη όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό στο να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία εντός και εκτός σκηνής. Επίσης, την κάλεσαν να παίξει σε ένα πολύ γνωστό ποπ μιούζικαλ, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά σε αυτό που η ίδια κάνει ως τραγουδίστρια. Σίγουρα είχε τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε σε ένα τόσο μεγάλο ρόλο, αλλά νομίζω ότι η πορεία της τη δικαίωσε», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved