Showbiz

Το ΣΔΟΕ έκανε «ντου» σε live της Αρβανιτάκη αλλά δεν έβγαλε «λαβράκι»

Υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις!

Οι ελεγκτές της Εφορίας έκαναν... φύλλο και φτερό τους διοργανωτές της συναυλίας «Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ», που έδωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Κάστρο στη Μυτιλήνη -με σχεδόν 1.600 θεατές, αλλά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της espresso, δεν βρήκαν καμία φορολογική ατασθαλία.

Τα βιβλία που πρέπει να τηρούνται, το συμφωνητικό με τη δημοφιλή τραγουδίστρια και τους μουσικούς, καθώς και τα εισιτήρια που κόπηκαν και οι αποδείξεις από το μπαρ όλα ήταν νόμιμα.

Μάλιστα, οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ δεν γνωστοποίησαν αμέσως την ιδιότητα τους, για να μπορέσουν ανενόχλητοι να κάνουν τη δουλειά τους. Μπήκαν στον χώρο ως θεατές και παρακολουθούσαν διακριτικά τους υπαλλήλους την ώρα που έκοβαν τα εισιτήρια.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι υπάλληλος της υπηρεσίας κάθισε μέσα στο αναψυκτήριο του κάστρου έως το τέλος της συναυλίας, ώστε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο αν κόβονται όλες οι αποδείξεις. Όπως αποδείχτηκε, ο διοργανωτής της συναυλίας ακολουθούσε κατά γράμμα τη φορολογική νομοθεσία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved