Τόνι Σφήνος: «Ο Τόνι δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται και δεν συμμαζεύεται»
Showbiz

Τόνι Σφήνος: «Ο Τόνι δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται και δεν συμμαζεύεται»

Ο Τόνι Σφήνος μιλάει για τον εαυτό του!

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστή του «Το ταίρι ξέρει» αποκάλυψε πως ξεκίνησε την καριέρα του ενώ απάντησε στις θαυμάστριες του που αναρωτιούνται αν είναι παντρεμένος.

-Aγαπητέ Τόνι, μιλήστε μας για εσάς… Πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας;

«Ο Τόνι είναι ο international playboy, o αβυσσαλέος γόης, ο τροβαδούρος του έρωτα, ένας τσαχπίνης θηριοδαμαστής!».

-Πού γεννηθήκατε;

«Γεννήθηκα στα Καλάβρυτα και αργότερα μετακομίσαμε με την οικογένεια μου στον Καναδά και μετά στην Αστόρια».

-Τι παιδικά βιώματα έχετε;

«Θυμάμαι έντονα τις καλοκαιρινές διακοπές μας στην Ελλάδα, στο χωριό μου -τα Φίλια Καλαβρύτων-, τις ατελείωτες καλοκαιρινές βόλτες στο βουκολικό τοπίο και τη φύση, την αγροτική ζωή, που ήταν τόσο διαφορετική από τη ζωή μας στη μεγαλούπολη, στο Αμέρικα. Τα θυμάμαι με νοσταλγία εκείνα τα ανέμελα καλοκαίρια».

-Πώς ξεκινήσατε την καριέρα σας;

«Δούλευα ως λαντζέρης σε ένα ελληνικό εστιατόριο στην Αστόρια. Ήμουν νέος τότε, αμούστακο αγόρι, και ένα βράδυ που αρρώστησε ο τραγουδιστής άρπαξα το μικρόφωνο και the rest is history».

-Τι επηρέασε την τέχνη σας;

«Το ρομάντζο και ο έρωτας σε πολλές διαφορετικές μορφές, με διαφορετικά "ταίρια", καθώς και ο Tom Jones και ο Βαγγέλης Σειληνός, που είναι πηγή έμπνευσης για τον Τόνι».

-Ποιον συγκρίνετε μαζί σας;

«Tοni is the one and only».

-Ποια εκπομπή θα θέλατε να παρουσιάσετε;

«Ένα late night Toni special! θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, καθώς και μια ταξιδιωτική εκπομπή, στην επαρχία της Αμερικής με ξεναγό τον Τόνι».

-Ποιους ανθρώπους θαυμάζετε;

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν στην πρόσφατη τραγωδία με τις πυρκαγιές, θαυμάζω όλους τους Έλληνες που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της ανθρωπιάς και απέδειξαν ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι ενωμένοι».

-Οι θαυμάστριες σας αναρωτιούνται: Είστε παντρεμένος;

«Ο Τόνι δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται και δεν συμμαζεύεται! Ανήκει σε όλα τα τσικάκια και έχει "Σφηνάκια" σε όλο τον κόσμο, με διαφορετικά ταίρια».

-Τι πρέπει να έχει μια γυναίκα για να την κοιτάξετε;

«Θα πρέπει να είναι τσαχπίνα, να έχει αυθορμητισμό και λάγνο βλέμμα. Να είναι παιχνιδιάρα και έτοιμη για όλα», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved