Ευγενία Δημητροπούλου: «Με τόσες δουλειές στο θέατρο, δεν μένει χρόνος να κάνω και τηλεόραση»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Με τόσες δουλειές στο θέατρο, δεν μένει χρόνος να κάνω και τηλεόραση»

Η Ευγενία Δημητροπούλου αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε θεατρική περιοδεία αλλά συγχρόνως και σε πολύ δημιουργική φάση. Μάλιστα, τον ερχόμενο χειμώνα θα πρωταγωνιστεί σε δύο παραστάσεις και το γεγονός αυτό την έχει ενθουσιάσει, τόσο που μιλάει με πολλή αγάπη για τους συνεργάτες της. 

Το διάστημα αυτό, λοιπόν, βρίσκεσαι σε περιοδεία, ενώ σε περιμένει διπλό «χτύπημα» μέσα στον χειμώνα και δη στο ίδιο θέατρο.

Θα είμαι στο ζεστό και υπέροχο θέατρο «Χώρα» σε δύο παραγωγές που υπογράφει ο εξαιρετικός Πέτρος Ζούλιας. Οπως σου προανέφερα, θα επαναληφθούν οι «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη», που εμπνεύστηκε ο ίδιος «παντρεύοντας» ηρωίδες του σπουδαίου μας συγγραφέα σε μια ζηλευτή σύνθεση. Εχω τη χαρά και την τιμή να παίζω πλάι στις σημαντικές Νένα Μεντή και Ερση Μαλι-κένζου, που είναι γενναιόδωρες και που με αγκάλιασαν θερμά.

Στο δεύτερο «χτύπημά» σου στο «Χώρα» συναντάς εκ νέου τον Σταμάτη Φασουλή.

Και είμαι τόσο ευτυχισμένη γι’ αυτό, γιατί είναι ένα χαρισματικό πλάσμα, τόσο καθώς σε σκηνοθετεί όσο και εκτός πρόβας. Οταν μου ζήτησε ο Πέτρος Ζούλιας να παίξω στον «Συμβολαιογράφο» του Κονδυλάκη και δη την κόρη του βασικού ήρωα που θα υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής, πέταξα από τη χαρά μου! Με έχει σκηνοθετήσει, αλλά ποτέ δεν είχα την τιμή να παίξω πλάι του και τώρα που θα συμβεί αυτό νιώθω πολύ τυχερή.

Εχει φτιάξει δυνατό θίασο ο Ζούλιας.

Ναι, πέρα από τον Φασουλή, που θα παίξει τον Σιορ Τάπα, στην παράσταση παίρνουν μέρος ο Αντώνης Λουδάρος, ο Ρένος Ρώτας, ο Δημήτρης Καραμπέτσης, ο Κώστας Φαλελάκης, ο Αλέξανδρος Πέρρος, η Μαίρη Χάγια και η Ολγα Σκιαδαρέση. Η πρεμιέρα μας πρόκειται να δοθεί τον Δεκέμβριο.

Λόγω του ότι έχεις ρίξει το βάρος σου στο θέατρο, δεν κάνεις τηλεόραση, Ευγενία;

Η αλήθεια είναι ότι, με τόσες δουλειές στο θέατρο, δεν μένει χρόνος να κάνω και τηλεόραση, αλλά, αν έρθει κάτι ιδιαίτερο που να με αφορά, μπορεί και να το κάνω.

Το πλατύ κοινό σε γνώρισε από το «Νησί», που ήταν από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές και είχε μεγάλη θεαματικότητα. Πες μου τι κράτησες από αυτή τη σειρά.

Μια μεγάλη, σπουδαία εμπειρία. Ζήσαμε για ένα μεγάλο διάστημα στην Κρήτη, με μια ισχυρή ομάδα άξιων συντελεστών, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για ένα πολύ δύσκολο, πολύ απαιτητικό, στοίχημα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved