Ευγ. Δημητροπούλου: «Ο Κώστας Αποστολάκης ξέρει πολύ καλά την κωμωδία και είναι δοτικός στη σκηνή»
Showbiz

Ευγ. Δημητροπούλου: «Ο Κώστας Αποστολάκης ξέρει πολύ καλά την κωμωδία και είναι δοτικός στη σκηνή»

Τα καλύτερα λόγια έχει να πει για τον συμπρωταγωνιστή της Κώστα Αποστολάκη στην παράσταση Από τον γάμο στο διαζύγιο η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία δείχνει ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη θεατρική δουλειά της. 

Υποθέτω πως θα είχες ανάγκη να παίξεις κωµωδία µετά τα δύο δραµατικά έργα που έκανες τον χειµώνα, το «Γυναίκες του Παπαδιαµάντη» και το «Στέλλα Βιολάντη».

Οντως το είχα πολλή ανάγκη να ξεσκάσω λίγο µε µια τόσο ωραία κωµωδία. Αγάπησα πολύ τη «Στέλλα Βιολάντη», όπως αγάπησα και τις «Γυναίκες του Παπαδιαµάντη» που θα επαναληφθούν στο θέατρο «Χώρα», αλλά πράγµατι ήθελα να κάνω και λίγο κωµωδία.

Ο ίδιος ο Φεϊντό ήθελε να παιχτούν τα δύο µονόπρακτά του µε τον ενιαίο τίτλο «Από τον γάµο στο διαζύγιο;» και δη µε ερωτηµατικό, έτσι δεν είναι; Πες µας τι πραγµατεύονται.

Το κεντρικό θέµα είναι η αποθέωση των παρεξηγήσεων στη σχέση του ζευγαριού, καθώς από μια λέξη ξεκινά μια απρόβλεπτη χιονοστιβάδα κωμικών συγκρούσεων.

Με τον Κώστα Αποστολάκη παίζετε και τα δύο ζευγάρια των μονόπρακτων;

Ναι! Στην «Εφτάψυχη πεθερά» παίζουμε ένα ζευγάρι που καβγαδίζει έντονα την ώρα που φτάνει η είδηση ότι πέθανε η μητέρα της συζύγου, με τις παρεξηγήσεις να δίνουν και να παίρνουν. Στο άλλο μονόπρακτο, ο σύζυγος, ο οποίος είναι κατασκευαστής πορσελάνινων δοχείων, περιμένει σπίτι του έναν προμηθευτή του Στρατού, την ώρα που η γυναίκα του παθαίνει υστερία, γιατί ο γιος τους έχει δυσκοιλιότητα και δεν παίρνει το καθαρτικό σιρόπι του. Και σε αυτό το γερό μονόπρακτο έρχονται ξεκαρδιστικές και απολαυστικές ανατροπές μέχρι το φινάλε.

Με παρτενέρ τον Κώστα Αποστολάκη.

Είναι εξαιρετικός ο Κώστας! Ξέρει πολύ καλά την κωμωδία και είναι δοτικός στη σκηνή. Απολαμβάνω τη συνεργασία μας, όπως χαίρομαι και τη συμμετοχή του ικανότατου Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου αλλά και των καίριων Ειρήνη Κουτρουμάνου και Δημήτρη Τσικούρα. Με τη σκηνοθετική καθοδήγηση, της εξαιρετικής Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, έχουμε «δέσει» πολύ όλοι μας.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved