Ευθύμης Ζησάκης: «Από την περιπέτειά μου έµαθα ότι στη ζωή, πρέπει να παίρνεις θάρρος»
Showbiz

Ευθύμης Ζησάκης: «Από την περιπέτειά μου έµαθα ότι στη ζωή, πρέπει να παίρνεις θάρρος»

Τον τρόπο που αντιμετώπισε το ξαφνικό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε και τον έφτασε στο σημείο να χάσει τη δουλειά του, αποκαλύπτει ο Ευθύμης Ζησάκης ο οποίος δείχνει πανέτοιμος να επιστρέψει και τηλεοπτικά και θεατρικά. 

Κατάφερες να ξεπεράσεις το προσωπικό σου πρόβληµα και να βγεις νικητής µέσα από µια δύσκολη δοκιµασία.

Με τη βοήθεια του Θεού και µε πίστη στον εαυτό µου, ξεπεράστηκαν όλα. Από την περιπέτεια αυτή έµαθα ότι, αντί να σε αποσυντονίζει και να σε ρίχνει οτιδήποτε κακό µπορεί να συµβεί στη ζωή, πρέπει να παίρνεις θάρρος και να γίνεσαι πιο δυνατός για να µπορείς να αντεπεξέλθεις και στο τέλος να τα καταφέρεις -είτε σε επαγγελµατικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Η περιπέτεια αυτή άλλαξε τις προτεραιότητές σου και τον τρόπο θεώρησης των πραγµάτων;

Με ωρίµασε. Συνειδητοποίησα ότι τα προβλήµατα της ζωής δεν πρέπει να επηρεάζουν τη δουλειά, ειδικά όταν αυτή έχει να κάνει µε ένα σύνολο ανθρώπων. Η υπευθυνότητα είναι πολύ µεγάλο προσόν, το οποίο πρέπει να το έχεις όπλο σε όλες τις δουλειές για να πηγαίνεις µπροστά.

Ποια είναι τα επόµενα επαγγελµατικά σχέδιά σου;

Είµαι σε µια περίοδο πολύ ουσιαστικών και εποικοδοµητικών συζητήσεων και συναντήσεων. Νιώθω πιο έτοιµος από ποτέ για το επόµενο θεατρικό και τηλεοπτικό µου βήµα.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved