Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι παντρεμένη και έχει ήδη ένα παιδάκι, ενώ περιμένει και το δεύτερο. Ο ερχομός της Λυδίας επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της;

«Βέβαια. Είναι πολύ φυσιολογικό δυο ανέμελοι, ερωτευμένοι άνθρωποι να χάσουν τις ισορροπίες τους όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί. Είναι μία νέα ζωή που εξαρτάται εξολοκλήρου από τη μάνα. Κανείς δεν μπορεί να κοιμηθεί αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί και να σταματήσει να δουλεύει κι αν δεν υπάρχει σοβαρή βάση αγάπης είναι πιθανό να διαλυθεί το σύμπαν. Είχαμε δυσκολίες στην προσαρμογή και ακόμα μπορεί σε κάποια πράγματα να μη συμφωνούμε. Περάσαμε μία φάση που ο Φώτης ήταν πιο αυστηρός, εγώ πιο ελαστική και υπήρχε σύγκρουση. Κατάλαβα ότι δεν πρέπει ποτέ να ακυρώνεις τον άλλο γονιό μπροστά στο παιδί. Ο καθένας έχει το ρόλο του και πρέπει να έχεις κοινή γραμμή στο μεγάλωμα. Επίσης, ο μπαμπάς πρέπει να κατανοεί ότι η μαμά στην αρχή θα κοιμηθεί με το παιδί της. Ακόμα και σήμερα, όταν με φωνάζει η Λυδία, πηγαίνω και κοιμάμαι μαζί της» τόνισε στο People.

-Είσαι ακόμα ερωτευμένη;

«Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που με εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και το βρήκα σε εκείνον. Είναι ένας πανέμορφος άντρας και μου αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved