Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι σήμερα κάνουμε μεγάλοι παιδιά είναι συνδεδεμένο με το φεμινισμό
Showbiz

Αναστασοπούλου: «Το γεγονός ότι σήμερα κάνουμε μεγάλοι παιδιά είναι συνδεδεμένο με το φεμινισμό

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της. Συναισθηματικά πώς βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη;

«Επειδή όλη σου η αγάπη επικεντρώνεται στο πρώτο παιδί και πραγματικά αν δεν το έχεις ζήσει δεν ξέρεις πόσο μεγάλη αγάπη είναι αυτή, αναρωτιέσαι πώς μπορεί να σου ξανασυμβεί με έναν άλλον άνθρωπο. Είναι σαν να είσαι φουλ ερωτευμένος και να πρέπει να ερωτευτείς με το ζόρι και κάποιον άλλο. Είναι περίεργο, όμως όλοι λένε πως μοιράζεται απόλυτα όταν έρθει το μωρό. Θέλω η Λυδία να καταλάβει ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει και ότι το μωρό που έρχεται είναι «δικό μας» τόνισε στο People.

-Έχετε προετοιμάσει τη Λυδία για το αδελφάκι που έρχεται;

«Της μιλάω συνέχεια. Και εκείνη βάζει το κεφαλάκι της και ακούει το μωρό. Του μιλάει, μάλιστα της έχουμε πει και το όνομα και το φωνάξει έτσι. Η Λυδία είναι καλό παιδάκι.»

-Για σένα, ως μοναχοπαίδι, ήταν σημαντικό να έχει η μικρή σου ένα αδελφάκι;

«Πολύ. Όμως ήταν και για τον Φώτη, που έχει αδέλφια. Σκεφτόμαστε ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη της. Κάνουμε παιδιά μεγάλοι, οπότε δεν ξέρεις πόσα χρόνια θα είμαστε εδώ.»

-Ήθελες να έχεις κάνει οικογένεια μικρότερη;

«Ναι, το ήθελα. Το γεγονός ότι σήμερα κάνουμε μεγάλοι παιδιά είναι άρρηκτο συνδεδεμένο με το φεμινισμό. Δεν είμαι ούτε φεμινίστρια ούτε το αντίθετο, όμως ανάμεσα στα πολλά θετικά του κινήματος έχουμε καταντήσει να είμαστε πολύ στριμωγμένες. Έπρεπε να διεκδικήσουμε κάποια δικαιώματα και παρέα με αυτά φάγαμε και τη φάπα. Γιατί το να είσαι μάνα είναι full time δουλειά. Το να είσαι νοικοκυρά-το ίδιο, όπως και το να είσαι σωστή επαγγελματίας. Δεν έχουμε καθόλου χρόνο. Από τις είκοσι τέσσερις ώρες της ημέρας τις δεκαοκτώ θα πρέπει να κάνεις πράγματα κυρίως για τους άλλους. Γι' αυτό είμαι έτσι. Νομίζω πως είμαι φυσικά ντοπαρισμένη! (γέλια)»

-Φοβίες στις εγκυμοσύνες σου έχεις;

«Όχι, είμαι χαλαρή. Το ένστικτο που έχουμε οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς εντείνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν το σώμα σου λέει «κάτσε», πρέπει να κάτσεις. Αν σου λέει ότι όλα είναι καλά, συνέχισε!»

- Με τον Φώτη έχετε κάνει γάμο στο δημαρχείο πολύ αυθόρμητα και για τα τυπικά.

«Δεν το ήξερε κανείς. Δεν καλέσαμε πολύ βασικούς ανθρώπους της οικογένειας, γιατί δεν ήταν μεγάλο ζήτημα για εμάς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved