Ρίκα Βαγιάνη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, που έγινε πραγματικότητα
Showbiz

Ρίκα Βαγιάνη: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, που έγινε πραγματικότητα

 Η Ρίκα Βαγιάνη, έφυγε από τη ζωή στα 56 της χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Οι άνθρωποι που δεν έφυγαν ποτέ από το πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Στεφανής και ο πατριός της, που τη μεγάλωσε σαν κόρη του, ο Γιάννης Διακογιάννης.

Ανάμεσα στους συναδέλφους που γνώριζαν για την κατάσταση της υγείας της και βρισκόταν κοντά της, ήταν η Νατάσα Ράγιου. Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Espresso για την τελευταία επιθυμία της φίλης της, όπου κι έγινε πραγματικότητα:

«Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι» αν και όλο τον καιρό επέμενε πως δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει και πως θα μεγάλωνε η ίδια το παιδί της… Και συνεχίζει: «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…». «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαριγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι ΟΚ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανα καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι το Ρικάκι» της έγραψε.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί, παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της, τον Οδυσσέα, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Η δημοσιογράφος απόλαυσε την κάθε στιγμή στο μέρος, που τόσο αγαπούσε από παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved