Νίκη Λεμονή: «Δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη»
Showbiz

Νίκη Λεμονή: «Δεν είχα μπάρμπα στην Κορώνη»

Για αρκετά χρόνια βρισκόταν πίσω από τις κάμερες. 

Τώρα, όμως ήρθε η στιγμή να περάσει μπροστά, πλαισιώνοντας τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00».

Για όσους δεν τη γνωρίζουν, η Νίκη Λεμονή γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο Δίστομο. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και οι γονείς της τη «μεγάλωσαν με πολλή αγάπη», όπως λέει χαρακτηριστικά. Στο γυμνάσιο αποφάσισε ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος κι έτσι έκανε τις ανάλογες σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται στον χώρο. Εχει συνεργαστεί με τη Φαίη Μαυραγάνη σε διαδικτυακή εκπομπή, έχει δουλέψει στο «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, πριν φτάσει η στιγμή να μας συστηθεί ως συμπαρουσιάστρια.

«Προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλή στη δουλειά μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι δικαιωμένη, γιατί βλέπω ότι με πολλή δουλειά μπορείς να καταφέρεις πολλά. Ανήκω στις περιπτώσεις που δεν είχαν ‘‘μπάρμπα στην Κορώνη” για να μου δώσει τη θέση, εξ ου και η “δικαίωση”» είπε στην «Espresso» και συνέχισε: «Αισθάνομαι ευγνώμων γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να εξελιχθώ».

Μπροστά ή πίσω από την κάμερα;

«Θεωρώ ότι ένας δημοσιογράφος που έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια της δουλειάς μπορεί να αποδώσει καλύτερα μπροστά από τις κάμερες από κάποιον που δεν ξέρει πώς στήνεται μια εκπομπή και θέλει απλώς να βγαίνει στο γυαλί. Έχω κάνει ρεπορτάζ, έχω μοντάρει ατελείωτες ώρες και έχω κάνει πολλές ώρες viewing εκπομπών. Όλα αυτά είναι εφόδια που μου δίνουν μια σιγουριά μπροστά από τις κάμερες. Είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες, όμως, το ζητούμενο είναι ένα: οι καλές συνεργασίες» μας λέει.

«Με τον Νίκο γνωριζόμαστε από παλιά, καθώς έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο, γεγονός που φαίνεται και στην κάμερα. Πίσω από τις κάμερες τρώει συνέχεια!» αποκαλύπτει και προσθέτει: «Τη Νικολέττα τη γνώρισα τώρα. Είναι γυναίκα ‘‘αντράκι”, γι’ αυτό και επικοινωνούμε. Όπως τη βλέπει ο κόσμος στην εκπομπή, έτσι είναι και πίσω από τις κάμερες». Στη συνέχεια της κουβέντας μας, η Νίκη μιλάει και για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό». «Είναι παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο για τον τρόπο που παρουσιάζει, αλλά και για τον χαρακτήρα της. Έρχεται πολύ νωρίς το πρωί στο γραφείο και φεύγουμε όλοι μαζί το απόγευμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved