Παιδιά επωνύμων στο Instagram
Showbiz

Παιδιά επωνύμων στο Instagram

Oι γονείς τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν ο καθένας στο χώρο του και να αγαπηθούν ιδιαίτερα από το κοινό.

Εκείνοι, τώρα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο, αλλά φαίνεται ότι έχουν κλέψει κάτι από τη δόξα και τη λάμψη των επώνυμων μαμάδων και μπαμπάδων τους.

Πέντε παιδιά εγχώριων εκπροσώπων της showbiz έχουν τους δικούς τους φανατικούς followers στο Instagram και τραβούν το ενδιαφέρον.

Γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο 17χρονος Νικήτας μετρά περισσότερους από 14.000 ακολούθους στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, με τις φωτογραφίες του να συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. Αν και ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας στο πλευρό της μητέρας του, φαίνεται ότι ήδη έχει ξεχωρίσει.

Ροκ σταρ, σαν τον πατέρα του, με μάτια και βλέμμα σαν της μητέρας του, ο Χριστόφορος έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος όχι μόνο επειδή είναι γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, αλλά κι επειδή τα καταφέρνει περίφημα και στη μουσική. Δουλεύει ως κιθαρίστας και τραγουδιστής στο συγκρότημα Dreamless, ενώ το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του το περνά στην Αμερική.

Κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, η Τζένη Κοζάκου δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει από τους γονείς και τη γιαγιά της (σ.σ.: Τζένη Καρέζη) την αγάπη για την υποκριτική. Η 17χρονη κοπέλα σκοπεύει να σπουδάσει στη δραματική σχολή, ενώ έχει ήδη παίξει στην ταινία «Re-Action», στο πλευρό της μητέρας της.

Με μελωδική φωνή και λατρεία για το τραγούδι, η Δανάη Λιβιεράτου είναι κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, έχοντας πάρει και από τους δύο τα ομορφότερα χαρακτηριστικά τους. Αυτή τη στιγμή, μετρά στο Instagram περισσότερους από 15.000 followers, με τις φωτογραφίες της να αφήνουν τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό.

Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, Αφροδίτη, μπορεί να βρίσκεται για σπουδές στην Αγγλία, όμως δεν χάνει την επαφή της με το εγχώριο κοινό μέσα από το Instagram. Η όμορφη νεαρή, που έχει και το δικό της κανάλι στο ΥοuTube, είναι καλλιτεχνική φύση, παίζει κιθάρα, τραγουδά, λατρεύει το χορό και οι ακόλουθοι της... εκείνη!

Πηγή: TV KousKous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved