Η άγνωστη περιπέτεια παίκτη του Power of love μετά από τροχαίο: «Δεν πίστευα ότι θα περπατήσω ξανά»
Showbiz

Η άγνωστη περιπέτεια παίκτη του Power of love μετά από τροχαίο: «Δεν πίστευα ότι θα περπατήσω ξανά»

Ένα τροχαίο με μηχανή που είχε, όχι μόνο τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά κινδύνεψε να μείνει παράλυτος!

Ο λόγος για τον «γόη» του Power of love Παναγιώτη Θεόφιλο ο οποίος, αν και φιναλίστ, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ριάλιτι αγάπης. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύεται αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, το συγκεκριμένο τροχαίο που συνέβη πριν από επτά χρόνια, δεν θα το ξεχάσει ποτέ μιας και τον άλλαξε ριζικά ως άνθρωπο.

Από την ανεμελιά της νιότης, αναγκάστηκε σχεδόν βίαια να αντιμετωπίσει κάτι πολύ σοβαρό που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. «Είχα Άγιο σίγουρα μετά από το τροχαίο» λέει αλλά αποφεύγει να αναφερθεί στο όλο περιστατικό με λεπτομέρειες. Είναι οι πιο σκληρές στιγμές που έχει ζήσει μέχρι σήμερα και σπάνια αναφέρεται σε αυτές.

Προτιμά να μιλάει για το «μάθημα» που πήρε από όλο αυτό το οποίο και ήταν «μάθημα ζωής». «Έμεινα στο κρεβάτι ενάμιση χρόνο γιατί είχα πάθει πολύ σοβαρή ζημιά στο πόδι. Λάμες, καρφιά, κανείς δεν ήξερε να θα καταφέρω να περπατήσω ξανά» θυμάται ο ίδιος. Ο Παναγιώτης, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού δέχεται «βροχή» τις προτάσεις για τηλεόραση και μόντελινγκ, δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνες τις στιγμές: «Έβλεπα τον αδελφό μου που περπατούσε μπροστά μου και έλεγα, αυτό είναι θαύμα, τι κάνει; Περπατάει. Ακόμα και το αυτονόητο του να περπατάει κάποιος, το θεωρούσα άθλο. Και τελικά, μετά από ενάμιση χρόνο πολύ σοβαρών δυσκολιών, κατάφερα να περπατήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved