Παναγιώτης Θεόφιλος: Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Άννα Λορένη!
Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Άννα Λορένη!

Και ενώ ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στη διαδικασία για το στήσιμο του δεύτερου Power Of Lοve για την επόμενη σεζόν, το gossip-tv.gr συνάντησε και μίλησε με ένα από τα φαβορί του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. 

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, έναν από τους ωραιότερους άντρες του Power ο οποίος αν και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και βρέθηκε μέχρι τον τελικό, δεν κατάφερε να βγει νικητής. Όπως οι μεγάλοι νικητές όμως, η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πανος Ζαρλας, έτσι και ο Παναγιώτης ερωτεύτηκε μέσα στο παιχνίδι, την εντυπωσιακή Άννα Λορένη. Ο ίδιος μιλάει για τη γνωριμία του μαζί της, για το πώς έφτασαν να γίνουν ζευγάρι αλλά και ποια ήταν τα στοιχεία εκείνα της σχεδιάστριας μόδας που τον έκαναν να την ερωτευτεί... Διαβάστε παρακάτω τι είπε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr...

Πες μας την ιστορία αγάπης σου με την Άννα Λορένη.

Όταν πρωτομπήκα στο παιχνίδι και ενώ είχα μιλήσει με όλες σχεδόν τις κοπέλες, δεν υπήρξε κάποια που να με ελκύει. Με το που μπήκε η Άννα όμως, και μιλήσαμε λίγο, ένιωσα ότι ήταν η πιο σωστή από όλες. Ταιριάζαμε πολύ στον τρόπο σκέψης, στη λογική και στα θέλω μας και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Μετά ήρθε ο ενθουσιασμός και γίναμε ζευγάρι αλλά έξω από το παιχνίδι καταλάβαμε καλύτερα κάποια πράγματα για τη σχέση μας. Τώρα δοκιμαζόμαστε...

Και είστε καλά;

Ναι, είναι πολύ καλά.

Καλύτερα από ό,τι μέσα στο παιχνίδι;

Ναι, πολύ καλύτερα γιατί είμαστε, πλέον, πιο ελεύθεροι.

Υπάρχει πιθανότητα εξέλιξης αυτής της σχέσης;

Κανείς δεν ξέρει. Μέρα με τη μέρα πάμε.

Νιώθεις ερωτευμένος με την Άννα;

Φυσικά και είμαι...

Εκείνη πιστεύεις πως είναι;

Νιώθω πως ναι. Για να είμαστε μαζί; Δεν έχουμε κάποιο όφελος ο ένας από τον άλλον....

Πώς σκέφτεστε το μέλλον μαζί;

Πρώτα απ’ όλα κοιτάμε και οι δύο πρώτα τα επαγγελματικά. Όλα καλά με την Άννα αλλά προέχει για εμένα το επαγγελματικό και πιστεύω ότι και εκείνη έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες. Δεν θα φάμε αγάπη. Ας κάνουμε πρώτα κάποια πράγματα και όλα τα άλλα έρχονται.

Και η Άννα δηλαδή το βλέπει έτσι;

Νομίζω ότι και οι δύο το βλέπουμε έτσι γιατί είμαστε και οι δύο ρεαλιστές.

Τι σε τράβηξε στην Άννα;

Ο χαρακτήρας της. Έβλεπα τον Παναγιώτη σε θηλυκό εκεί μέσα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποια άλλη γυναίκα εκεί μέσα. Αν δεν ήταν η Άννα μέσα στο παιχνίδι, πιστεύω ότι θα ήμουν από εδώ και από εκεί και δεν θα έκανα κάτι. Ήταν πιο κοντά σε εμένα η Άννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved