Βασίλης Θωμόπουλος: «Δε βεβαιώνει ο γάμος την αιώνια αγάπη»
Showbiz

Βασίλης Θωμόπουλος: «Δε βεβαιώνει ο γάμος την αιώνια αγάπη»

Ο Βασίλης Θωμόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στη νέα ταινία που ετοιμάζει στο Epsilon TV με τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Μάριο Αθανασίου.

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε με ποια άλλα ονόματα έχουν γίνει επαφές και ποιος ηθοποιός τους ενδιαφέρει…

Θα μας αποκαλύψετε κάποια πράγματα για τη νέα σας σειρά και για τους πρωταγωνιστές της;

«Το ερώτημα που θέτει είναι αν ο έρωτας κρατάει για πάντα. Είναι μια διαρκής αναζήτηση των συντρόφων. Δεν μένουν ποτέ στην ουσία του πράγματος, αλλά προσπαθούν να εξασφαλίσουν την εύνοια της αγάπης, ζητούν επιβεβαίωση. Παρότι ο γάμος υποτίθεται εξασφαλίζει αυτή τη σύμβαση, του «για πάντα», η εσωτερική αγωνία στον άνθρωπο παραμένει. Δηλαδή, δεν βεβαιώνει ο γάμος την αιώνια αγάπη, αλλά χρειάζεται και άλλος τρόπος επιβεβαίωσης. Πρωταγωνιστεί ένα ερωτευμένο παντρεμένο ζευγάρι, τους υποδύονται η Δήμητρα Ματσούκα και ο Μάριος Αθανασίου, οι οποίοι επειδή τίθενται τέτοια ερωτήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν κατόπιν συμβουλής ενός φίλου που ασχολείται με προβλήματα στα ζευγάρια, να ζήσουν ένα διάστημα χωρίς ο ένας να μαθαίνει για τον άλλον, για να τσεκάρουν αν η αγάπη τους είναι πραγματική».

Είναι εφικτό δύο άνθρωποι που αγαπιούνται να μη μαθαίνουν σ ένας για' τον άλλον;

«Αυτό είναι ένα βασανιστήριο, Δεν μπορούν να το αποφύγουν, ασχολούνται διαρκώς με αυτό. Έχουν κάνει μια συμφωνία ότι δεν έχουν δικαίωμα να ρωτήσουν, αλλά υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι...».

Ποιοι άλλοι θα παίξουν στη σειρά;

«Έχουν γίνει επαφές, χωρίς όμως ακόμη να διασφαλίζεται η συμμετοχή τους, με τους Ιωάννη Παπαζήση και Σπύρο Πούλη, αλλά μας ενδιαφέρει και ο Παύλος Χαϊκάλης. Είμαστε ωστόσο ακόμη στη διαδικασία του ψαξίματος και κουβεντιάζουμε με πολύ κόσμο», σχολιάζει στο 7μερες ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved