Άνδρη Θεοδότου: «Είχαμε δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες χάνοντας την αγαπημένη συνάδελφο Χρ. Σπηλιώτη»
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: «Είχαμε δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες χάνοντας την αγαπημένη συνάδελφο Χρ. Σπηλιώτη»

Η Άνδρη Θεοδότου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου δεδομένων των συνθηκών;

Το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη χώρα μας, πριν από δύο εβδομάδες, ήταν μαχαίρι στην καρδιά. Ήταν η εβδομάδα που κατέβαιναν οι «Θεσμοφοριάζουσες» στην Επίδαυρο. Είχαμε δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες γιατί χάσαμε την αγαπημένη συνάδελφο Χρύσα Σπηλιώτη, αλλά και όλους τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους. Προσπαθούσαμε να είμαστε ήρεμοι και σε επιφυλακή για οτιδήποτε μας ζητηθεί - ακόμα και να μη γίνει η παράσταση, που θα το κάναμε. Αποφασίστηκε να γίνει κανονικά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική παρά τις αντίξοες συνθήκες, τόσο ψυχολογικές όσο και καιρικές. Κάποιοι άνθρωποι χρειάστηκε να ξεφύγουν και εμείς ήμασταν δίπλα τους με όποιο τρόπο χρειαζόταν εκείνη την ώρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους και να σταθεί το κράτος δίπλα τους και σ' αυτούς που έχασαν τους ανθρώπους τους να ζήσουν να τους θυμούνται με τις καλές.

Πιστεύεις ότι αν αναλάβει κάποια γυναίκα την εξουσία μπορεί να υπάρξει πολιτική σταθερότητα;

Έχουμε δει μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες, γένους θηλυκού, που να έχουν πολιτική στάση και πειθώ, όπως για παράδειγμα η Νταϊάνα της Αγγλίας, η Μελίνα Μερκούρη, οι βουλευτές στην κυπριακή και ελληνική Βουλή. Δεν είναι ανάγκη μια γυναίκα να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή πρωθυπουργός.

Μπορεί κάποιος να δεχτεί εύκολα τη σάτιρα;

Νομίζω πως δεν αποτελεί ταμπού η σάτιρα, γιατί οι Έλληνες την έχουμε μες στο αίμα μας. Διαφορετικά δεν θα «γεννούσαμε» και το θέατρο.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved