Σοφία Αλιμπέρτη: Το τρυφερό φιλί από τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο!
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Το τρυφερό φιλί από τον γιο της Μιχαήλ Άγγελο!

Καλλιτεχνική φύση ο µεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ-Αγγελος, εκτός από τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται πολύ και µε τη φωτογραφία, που απ’ ό,τι φαίνεται τον έχει οδηγήσει σε νέα µονοπάτια. 

Αυτό το διάστηµα, ο 25χρονος νεαρός βρίσκεται στην Πάρο µε τη µητέρα του, η οποία από το 2013 έχει µετακοµίσει µόνιµα εκεί. Ο Μιχαήλ-Αγγελος είναι πολύ χαµηλών τόνων και προτιµά να µην εκθέτει τη ζωή του στα φώτα της δηµοσιότητας. Συχνάζει στο café της µητέρας του, το οποίο µάλιστα έχει διακοσµήσει µε φωτογραφίες που έχει τραβήξει και έχει επεξεργαστεί ο ίδιος. Ο Μιχαήλ-Αγγελος έχει µεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία, γι’ αυτό η Σοφία Αλιµπέρτη, ως περήφανη µητέρα, προτίµησε να διακοσµήσει το art café «Amelie», που βρίσκεται στη Νάουσα της Πάρου, µε πίνακες του γιου της. Ο ίδιος, µάλιστα, φωτογραφήθηκε µε χαρά δίπλα στα έργα του.

Αξίζει να πούµε ότι ο Μιχαήλ-Αγγελος ετοιµάζει έκθεση τον χειµώνα στην Αθήνα, ενώ παλαιότερα είχε επιµεληθεί ο ίδιος το εξώφυλλο του δίσκου του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, µε τίτλο «Εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο». Ο µεγάλος γιος της ηθοποιού, σύμφωνα με τη Realnews, πριν από καιρό είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασµό στο Facebook το πρώτο φιλµάκι µε τίτλο «Ρουτίνα», το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος, µε πρωταγωνιστές και βοηθούς την παρέα του. Στην Πάρο αυτή την περίοδο βρίσκεται και ο αδελφός του, Νικόλας Βαρθακούρης ο οποίος -όπως είναι γνωστό- ασχολείται επαγγελµατικά µε τη µουσική και το τραγούδι.

Με το καλλιτεχνικό όνοµα Nick Vee, αµέσως µετά το τέλος των µουσικών σπουδών του στην Αµερική ξεκίνησε καριέρα ράπερ στο εξωτερικό. Αυτό το διάστηµα, και ο µικρός γιος της Σοφίας Αλιµπέρτη και του Γιάννη Πάριου απολαµβάνει τις διακοπές του στο νησί. Η Σοφία Αλιµπέρτη, η οποία µένει σε συγκρότηµα κατοικιών στον οικισµό Υστέρνι της Πάρου, «τρέχει» ένα ακόµη café και, απ’ ό,τι φαίνεται, απολαµβάνει τη νέα της ζωή στο νησί µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας και µοιράζεται όµορφες στιγµές µε τους γιους τους, µε τους οποίους διατηρεί µια πολύ ζεστή και αγαπησιάρικη σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved